(Poistunut julkaisusta)

Optikko
Silmäasema

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Haemme Silmäaseman Hämeenlinnan myymälöihin

OPTIKKOA

Optikkona tehtäviisi kuuluvat näöntutkimusten ja näköseulojen tekeminen, optisen alan asiantuntijana toimiminen, asiakaspalvelu sekä myyntityö myymälässämme.

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme Sinulta alan tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä vahvaa myyntihenkisyyttä. Työotteiltasi olet energinen, aktiivinen sekä joustava, ja Sinulla on erinomaiset valmiudet toimia niin tiimissä kuin myös itsenäisesti. Piilolasi- ja työnäköpätevyyden katsomme eduksi. Odotamme Sinulta valmiutta työskennellä kaupan alan aukiolot huomioiden sekä joustavuutta vuoroihin myös muissa lähiseudun myymälöissä, kuten Riihimäellä ja Hyvinkäällä. Toivomme Sinulla olevan hyvät tietotekniset perustaidot sekä halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi optisella alalla.

Tehtävä on vakituinen, työtunnit 30-37,50 / vko. Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän muuttuvassa optisen- ja terveydenhuoltoalan kilpailukentässä, erinomaiset mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi optisella alalla sekä mahtavat työsuhde-edut (mm. laaja työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuurietu).

Jos koet tehtävän omaksesi, täytä hakemus osoitteessa www.silmaasema.fi/rekrytointi viimeistään 20.2.2019 ja liity mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme rakentamaan ainutlaatuista silmäterveyden palvelua. Käytämme videotyökalua osana rekrytointia, ja saat kutsun videoesittelyyn sähköpostiisi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Olemme savuton työpaikka.

Toimi nopeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Birgitta Hiltunen (birgitta.hiltunen(at)silmaasema.fi)