(Poistunut julkaisusta)

Optikko - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
Silmälasitukku kasvaa kuluvana vuonna valtakunnalliseksi optisen alantoimijaksi. Silmälasitukku on nykyaikainen optikkoliike, joka tuo palvelut ja asiantuntemuksen asiakkaan luokse. Silmälasitukku panostaa laadukkaisiin tuotteisiin, vahvaan ammattitaitoon sekä parempaan asiakaspalveluun. http://www.silmalasitukku.fi/
Kasvutavotteita varten tarvitaan osaavaa ja innostunutta henkilökuntaa toteuttamaan uutta, nykyaikaista konseptia - Eilakaisla etsiikin nyt Silmälasitukulle myynnillistä optikkoa!

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä työskentelet optikkoparisi kanssa pääkaupunkiseudun alueella. Työpaikkanasi toimii optikkoliikkeeksi varusteltu auto, jonka kanssa optikot siirtyvät asiakkaiden luokse ennalta sovittuna ajankohtana. Vastuullasi ovat näöntutkimukset, myyntitehtävät ja myymälän hoito. Tärkeimpänä asiakaskohderyhmänä ovat yritysten henkilöstö.  Työ on liikkuvaa ja työympäristö muuttuva, joten jokainen työpäivä on erilainen perinteiseen myymälätyöhön verrattuna. Pääasiallinen työskentelyaika on arkisin klo 8-16 välillä. Työ ei sisällä asiakastapaamisten varaamista.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta optikon /optometristin työstä, myynnillistä näkemystä / aikaisempaa kokemusta myyntityöstä sekä aktiivista ja palveluhenkistä työskentelyotetta. Ymmärrät aidon ja asiantuntevan sekä asiakaslähtöisen työn merkityksen. Nautit siitä, että asiakas lähtee myymälästä tyytyväisenä oikeanlaisen tuotteen kanssa. 
Eduksesi on perus englannin - ja / tai ruotsin kielen taito sekä C-ajokortti, koska työhön sisältyy automaattivaiheisen auton kuljetusta. Mikäli olet ammattitaitoinen optikko vailla C-ajokorttia, on yritys valmis maksamaan kortin suorittamisesta aiheutuvat kulut puolestasi.

Tarjoamme sinulle

Suomen Silmälasitukku Oy tarjoaa sinulle miellyttävät työajat, vaihtelevan työympäristön, mahdollisuuden olla osana uutta, erilaista alalla toimivaa yritystä sekä kilpailukykyisen palkkauksen. 
Työsuhde solmitaan Eilakaislan kautta henkilöstövuokrauksella alustavasti 6 kk ajalle, jatko tehtävässä on mahdollinen. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen, puh. 030 6090 602 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi