(Poistunut julkaisusta)

Oppiva koneistaja
Temp-Team Finland Oy / Premeka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Yritysesittely

Asiakasyrityksemme Premeka Oy on tarkkuusmekaanisten tuotteiden kehitykseen ja valmistukseen erikoistunut sopimusvalmistaja. Heillä on lähes 30-vuoden kokemus yhdistettynä joustaviin suunnittelu ja valmistusmenetelmiin. Tämä mahdollistaa ketterän ja kilpailukykyisen palvelukokonaisuuden erityisesti piensarjoihin. Luotettavuus, laatu ja toimitusvarmuus ovat heidän toimintansa kulmakiviä, joista he eivät tingi. Heille on tärkeää jatkuva toiminnan kehittäminen ja uusien teknologioiden hyödyntäminen.

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme Asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen Muurameen OPPIVAA KONEISTAJAA.
TEHTÄVÄSSÄSI omaat hyvän oppimiskyvyn ja aitoa halua kehittyä koneistuksen ammattilaiseksi

Mitä odotamme sinulta?

ARVOSTAMME seuraavaa
- Koulutusta / kokemusta cnc-koneistuksesta
- Piirustusten lukutaitoa
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Oma-aloitteisuutta ja hyvää oppimiskykyä
- Vastuuntuntoista asennetta ja halua tehdä asiat hyvin
- Huumorintajua ja mutkatonta asennetta

Mitä tarjoamme?

TARJOAMME kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä motivoituneessa ja osaavassa porukassa. Vahva kasvu ja investoinnit tarjoavat monipuoliset kehittymismahdollisuudet alalla pidempäänkin toimineelle osaajalle.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostui avoimesta paikasta, hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – OPPIVA KONEIsTAJA. Huomioi, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti oikean henkilön löydyttyä. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Haku suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa.
Lisätietoja antaa TEMP-TEAMin Kristiina Kallio 040 500 2830 / Anni Pekkarinen ma-pe klo 9-16 puh. 045 874 2890. Hakuaika päättyy 30.11.2019.