Oppisopimusneuvoja / TREDU
Tampereen kaupunki, Tredu Ammatillinen koulutus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme oppisopimusneuvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2021 - 31.12.2022. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Tredun Hervannan kampus, Hepolamminkatu 10. Työssä on osittainen etätyömahdollisuus.

Oppisopimusneuvojan tehtäviin kuuluu oppisopimuspalveluiden asiakaspalvelun hoitaminen, opiskelijaksi hakeutuvien henkilöiden sekä työnantajien ohjaus ja neuvonta, oppisopimusten valmisteluun ja muutostilanteisiin liittyvien tehtävien hoitaminen opiskelijahallintajärjestelmä Primus Wilmassa sekä oppisopimuskoulutuksen yleisviestintä ja markkinointiviestinnän monikanavainen hoitaminen yhteistyössä Tredun viestinnän ja markkinoinnin kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluu oppisopimusprosessin ja opiskelijan opintojen etenemisen seuranta sekä yhteydenpito opiskelijoihin ja työnantajiin ja Tredun koulutusaloihin. Tehtävässä onnistuminen edellyttää asiakaspalveluasennetta ja yhteistyötaitoja, hyviä digitaitoja sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa ja englannin kielen taitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään toisen asteen soveltuva ammatillinen tutkinto.

Eduksi katsomme kokemuksen ja osaamisen asiakaspalvelusta ja ammatillisen koulutuksen tuntemuksen.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset tutkinto ja työtodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa oppisopimuspäällikkö Liisa Klinge, puh. 050 540 5309 2.- 4.8.2021 klo 9-12. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 13.8.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa oppisopimuspäällikkö Liisa Klinge, puh. 050 540 5309 2.- 4.8.2021 klo 9-12. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466865
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere