Oppisopimuskoulutuksella sellutehtaalle
Metsä Fibre

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

OPPISOPIMUSKOULUTUKSELLA SELLUTEHTAALLE!

Metsä on tiivis ja yhteen hitsautunut joukko innostuneita ammattilaisia, joilla on avainrooli ilmastonmuutosta torjuvassa työssä. Meillä investoidaan kasvuun, uusien biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Kansainvälinen konsernimme tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille.

Ota haltuun uusi, innostava työ

Oppisopimuskoulutuksen aikana tulet työskentelemään monipuolisissa tuotannon työtehtävissä Metsä Fibren sellutehtaalla. Koulutuksen aikana opit ymmärtämään prosessinohjauksen kokonaisuutta sekä pääset tutustumaan useisiin tuotantolaitoksiin. Suoritettava tutkinto osana oppisopimuskoulutusta on prosessiteollisuuden ammattitutkinto (selluteollisuuden osaamisala).

Oppisopimuskoulutuksen ajan olet työsuhteessa ja työskentelet jollakin Metsä Fibren sellutehtaista. Koulutus alkaa tammikuussa 2022 ja se kestää noin 1,5 vuotta. Hyväksytysti suoritetun koulutusohjelman jälkeen tarjoamme tilaisuuden jatkaa työntekoa osana ammattitaitoista työyhteisöä.

Koulutukseen voi hakea seuraaville tehdaspaikkakunnille:

Joutseno • Rauma • Äänekoski

Tutustu tarkemmin Metsä Groupin oppisopimuskoulutukseen, yksiköihin ja työtehtäviin osoitteessa: www.metsagroup.com/oppisopimus

Mitä odotamme sinulta?

Soveltuva koulutustausta oppisopimuskoulutukseen valittaville on ammattiopistotasoinen prosessi-, konetekniikan- tai sähköautomaation perustutkinto tai insinööri (AMK). Odotamme sinulta hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä vahvaa halua kehittää omaa ja organisaation osaamista. Työkokemus prosessiteollisuuden tai kunnossapidon tehtävistä on eduksi. Valittaville henkilöille tehdään työhöntuloterveystarkastus, jossa arvioidaan sopivuus tarjottavaan tehtävään tehdastyössä.

Miksi Metsä?

Metsägroupilaisia yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Uskomme arjen luovuuteen, vanhojen toimintatapojen haastamiseen ja rajat ylittävään ajatteluun. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Työturvallisuus on osa ammattitaitoa ja oleellinen osa-alue toiminnan päivittäisessä johtamisessa koko Metsä Groupissa. Meillä koko henkilöstö sitoutuu ennakoivaan turvallisuustyöhön ja turvallisiin työtapoihin.

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Lisätietoja oppisopimusrekrytointiin sekä hakemiseen liittyen antaa HRD Manager Marianne Oksanen, jonka tavoitat puhelimitse torstaina 16.9. klo 9-11 ja tiistaina 28.9 klo 15-17 (p. 040 763 2985). Muuna aikana tiedustelut sähköpostitse marianne.oksanen@metsagroup.com.

 

Lisätietoja työtehtäviin liittyen antaa seuraavat henkilöt: 
 

Joutseno: Henkilöstöpäällikkö Anu Nikkilä, jonka tavoitat puhelimitse perjantaina 17.9. ja keskiviikkona 22.9. klo 10-11 (p. 040 685 7096). Muuna aikana tiedustelut sähköpostitse anu.nikkila@metsagroup.com

Rauma: Prosessi-insinööri Juha Honkanen, jonka tavoitat puhelimitse hakuajan aikana arkisin klo 07.00-15.30 välillä (p. 050 598 8607). Voit laittaa tiedustelut myös sähköpostitse juha.honkanen@metsagroup.com

Äänekoski: HR-asiantuntija Eija Tuomainen, jonka tavoitat sähköpostitse eija.tuomainen@metsagroup.com

 

Hae paikkaa!

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja valitse hakulomakkeelle yksiköt, joissa olet valmis työskentelemään. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Haku on auki 3.10.2021 saakka. Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot