Oppisopimuskoulutuksella Punkaharjun vaneri- tai kertotehtaalle
Metsä Wood

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

OPPISOPIMUSKOULUTUKSELLA PUNKAHARJUN VANERI- TAI KERTOTEHTAALLE!

Metsä on tiivis ja yhteen hitsautunut joukko innostuneita ammattilaisia, joilla on avainrooli ilmastonmuutosta torjuvassa työssä. Meillä investoidaan kasvuun, uusien biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Kansainvälinen konsernimme tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille.

Ota haltuun uusi, innostava työ

Oppisopimuskoulutuksen aikana tulet työskentelemään monipuolisissa tuotannon työtehtävissä Metsä Woodin Punkaharjun tehtaalla. Koulutuksen aikana opit ymmärtämään vanerin ja kertopuun tuotantoprosessin kokonaisuutta sekä pääset tutustumaan monipuolisesti koko tuotantolaitokseen. Oppisopimuskoulutuksena suoritettava tutkinto on puuteollisuuden ammattitutkinto (puulevyteollisuus).

Oppisopimuskoulutuksen ajan olet työsuhteessa ja työskentelet Metsä Woodin Punkaharjun tehtaalla. Koulutus alkaa vuonna 2022 ja se kestää noin 1,5 vuotta. Hyväksytysti suoritetun koulutusohjelman jälkeen tarjoamme tilaisuuden jatkaa työntekoa osana ammattitaitoista työyhteisöä.

Tutustu tarkemmin Metsä Groupin oppisopimuskoulutukseen, yksiköihin ja työtehtäviin osoitteessa: www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/oppisopimus-2021/

Mitä odotamme sinulta?

Soveltuva koulutustausta oppisopimuskoulutukseen valittaville on ammattiopistotasoinen perustutkinto tai insinööri (AMK). Odotamme sinulta hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä vahvaa halua kehittää omaa ja organisaation osaamista. Aikaisempi työkokemus tuotannon tai kunnossapidon tehtävistä on eduksi. Valittaville henkilöille tehdään työhöntuloterveystarkastus, jossa arvioidaan sopivuus tarjottavaan tehtävään tehdastyössä.

Miksi Metsä?

Metsägroupilaisia yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Uskomme arjen luovuuteen, vanhojen toimintatapojen haastamiseen ja rajat ylittävään ajatteluun. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Työturvallisuus on osa ammattitaitoa ja oleellinen osa-alue toiminnan päivittäisessä johtamisessa koko Metsä Groupissa. Meillä koko henkilöstö sitoutuu ennakoivaan turvallisuustyöhön ja turvallisiin työtapoihin.

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Lisätietoja oppisopimusrekrytointiin sekä hakemiseen liittyen antaa HRD Manager Marianne Oksanen, jonka tavoitat puhelimitse torstaina 16.9. klo 9-11 ja tiistaina 28.9 klo 15-17 (p. 040 763 2985). Muuna aikana tiedustelut sähköpostitse marianne.oksanen@metsagroup.com.

Lisätietoja työtehtäviin liittyen antaa Punkaharjun Henkilöstöpäällikkö Paula Kääriä, jonka tavoitat puhelimitse tiistaina 21.9. klo 10-11 ja torstaina 23.9. klo 10-11 (p. 050 336 2809). Muuna aikana tiedustelut sähköpostitse paula.kaaria@metsagroup.com.

Hae paikkaa!

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Haku on auki 3.10.2021 saakka. Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot