(Poistunut julkaisusta)

Oppisopimuskokki, Kuopio
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019
Staffpoint ja Savon ammattiopisto haluavat kouluttaa yhdessä asiakkaidemme kanssa ravintola-alalle niitä kuuluisia hyviä tyyppejä! Oletko se Sinä? Olet jo mahdollisesti työskennellyt avustavissa tehtävissä tai jostain muualta on syttynyt kipinä asiakaslähtöiseen työhön kiirettä pelkäämättä? Työympäristösi tulee olemaan henkilöstöravintola, jossa loihdit keittiön puolella mitä maistuvampia ruokia ja upeampia annoksia yhdessä tiimisi kanssa.

Mikä on oppisopimuskoulutus?

Työnantajan ja opiskelijan välinen työsopimus, jossa henkilö kouluttautuu ammattiin työpaikalla. Vuoden 2018 #amisreformi mahdollistaa oppisopimuskoulutuksen osa-tutkinnolle, joten voit valita tiiviin tai laajan opintokokonaisuuden oman kiinnostuksesi mukaan. Sinun ei siis tarvitse sitoutua koko tutkintoon, ainakaan kerralla!

Tämä oppisopimuskoulutus voi olla sinulle keino päästä nopeasti kiinni työelämään ja tienesteihin, oli tulevaisuutesi ravintola-alalla tai jossain muualla tai sinulta puuttuu todistus ammattitaidostasi.


Edellytämme sinulta

Sitoutumista koulutukseen ja suoritettaviin näyttöihin ja valmiutta työskennellä eri vuoroissa. Pystythän myöskin opiskelemaan ja työskentelemään Suomen kielellä. Oppisopimuskoulutukseen osallistuvan tulee olla vähintään 15-vuotias. Yläikärajaa ei ole, mutta oppisopimusta ei voida solmia, jos työaika ei täytä 25 tunnin viikkotyössäoloehtoa.

Huomioithan, että työvaatteet ovat henkilökohtaisia ja osa työvaatekustannuksista on opiskelijan vastuulla. Hygienia- ja anniskelupassi suoritetaan tarpeen mukaan koulutuksen aikana.


Tarjoamme sinulle

Jokaisella opiskelijalla on oma työpaikkaohjaaja, joka toimii tukihenkilönä työssäoppimisen aikana. Opiskelija saa työssä oppimisen aikana palkkaa työehtosopimuksen mukaisesti ja mahdollisuuden työllistyä Staffpointin asiakkaille koulutuksen jälkeen.

“Parasta oli se, että sai tehdä töitä ja oppia samalla, sen sijaan, että olisi istunut maanantaista perjantaihin koulussa."


Kiinnostuitko?

Oli ajatuksenasi sitten "nopeasti kiinni työelämään", saada todistus taidoistasi tai aito halu ja palo ravintola-alaa kohtaan, täytä hakemus jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuprosessin aikana ja koulutuksen ajankohta on räätälöitävissä myös yksilöllisesti.

Lisätietoa oppisopimuksesta
Staffpoint Oy
045 78816624

Savon koulutuskuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä ja vahva vaikuttaja alueellaan. Sakkylle on tärkeää kehittää omaa toimintaa ja siten ylläpitää Pohjois-Savon työelämän ammattitaidon korkeaa tasoa. Sakky jatkossakin työtä tämän tavoitteen toteuttamiseksi. Menestys ja hyvinvointi luodaan jatkossakin monipuolisella ja hyvällä yhteistyöllä alueemme monipuolisen yhteistyöverkoston kanssa.


Lisätietoja

Jaana Tuovinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy,
Kauppakatu 9,
70100 Kuopio
020 7206 603
jaana.tuovinen@staffpoint.fi