Oppisopimuksella siivoojaksi
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021

Haemme nyt SIIVOOJIA OPPISOPIMUSKOULUTUKSEEN Outokummun tehdasalueelle Tornioon.


MIKSI ISS PALVELUT?


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Osallistamme henkilöstöämme kehittymään monipuolisilla menetelmillä sekä tuemme aktiivisesti tutkintotavoitteista kouluttautumista. ISS Palveluilla sinulla on työsi tukena ammattitaitoinen tiimi ja ison talon etuina laadukkaat prosessit sekä työkalut. Perehdytämme työhön aina kattavasti sekä tarjoamme modernit ja ergonomiset työvälineet sekä menetelmät työn tekemiseen. Työnantajana tarjoamme lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Tarjoamme myös vapaa-ajan etuna henkilöstöllemme liikunta- ja kulttuuriedun. Olemme myös neuvotelleet erilaisten yritysten kanssa tuote- ja palvelualennuksia ISS:läisten hyödynnettäväksi. Tarjoamme sinulle paikan jossa voit kasvaa!


MITÄ TYÖNKUVAAN JA OPPISOPIMUSKOULUTUKSEEN KUULUU?


Haemme siivoojia oppisopimuskoulutukseen Outokummun tehdasalueelle Tornioon. Työssäsi vastaat yhdessä muun tiimin kanssa laajan tehdasalueen puhtaanapidon tehtävistä käsi- ja konemenetelmin. Työssä kierrätte erilaisissa kohteissa tehdasalueilla, joka tuo työn arkeen monipuolisuutta. Pääset vaikuttamaan omalla työpanoksellasi siihen, että tehtaan arki pyörii turvallisesti. Työ on paikoittain fyysisesti raskasta ja työpäivän aikana liikutaan yhdessä tiimin kanssa tehdasalueen sisällä kohteesta toiseen. Työsi tukena sinulla on ammattitaitoinen tiimi, joka yhdessä esihenkilösi kanssa tukee kouluttautumistasi puhdistuspalvelualan ammattilaiseksi. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville aamupainotteisesti klo 6-14 tai 7-15 välille. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja määräaikainen oppisopimuskoulutuksen ajan, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen ISS Palveluilla. Työkohteeseen liikkuminen onnistuu omalla ajoneuvolla tai tarvittaessa järjestämme kyydin työnantajana.


MITÄ ODOTAMME SINULTA?


Tähän tehtävään ja oppisopimuskoulutusta varten et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä. Reipas asenne ja tahto oppia uutta auttavat sinua menestymään tehtävässä ja opinnoissasi. Tuemme kouluttautumistasi sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Tehtävässä suoriutuminen vaatii suomen kielen taitoa.


KIINNOSTUITKO TEHTÄVÄSTÄ?


Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 31.10.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävät täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Oppisopimuskoulutus alkaa sopimuksen mukaan ja henkilökohtainen oppimispolkusi suunnitellaan ennen opintojen aloittamista. 


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507170
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kemi, Keminmaa, Tervola, Tornio, Ylitornio