Oppisopimuksella siivoojaksi koulu- / päiväkotikohteisiin, Paimio
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2021

Hei siivousalasta innostuva – me etsimme sinua tiimiimme Paimioon!


MIKSI ISS PALVELUT?


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Osallistamme henkilöstöämme kehittymään monipuolisilla menetelmillä sekä tuemme aktiivisesti tutkintotavoitteista kouluttautumista. ISS Palveluilla sinulla on työsi tukena ammattitaitoinen tiimi ja ison talon etuina laadukkaat prosessit sekä työkalut. Perehdytämme työhön aina kattavasti sekä tarjoamme modernit ja ergonomiset työvälineet sekä menetelmät työn tekemiseen. Työnantajana tarjoamme lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Tarjoamme myös vapaa-ajan etuna henkilöstöllemme liikunta- ja kulttuuriedun. Olemme myös neuvotelleet erilaisten yritysten kanssa tuote- ja palvelualennuksia ISS:läisten hyödynnettäväksi. Tarjoamme sinulle paikan jossa voit kasvaa!


MITÄ TYÖNKUVAAN JA OPPISOPIMUSKOULUTUKSEEN KUULUU?


Haemme siivoojia oppisopimuskoulutukseen koulu- ja päiväkotikohteisiin Paimioon. Työssäsi vastaat yhdessä muun tiimin kanssa ylläpito- ja perussiivouksista käsin ja konemenetelmin.  Työ on paikoittain fyysisesti raskasta ja työpäivän aikana liikutaan paljon. Työsi tukena sinulla on ammattitaitoinen tiimi, joka yhdessä esihenkilösi kanssa tukee kouluttautumistasi puhdistuspalvelualan ammattilaiseksi. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville aamupainotteisesti klo 6-15 välille. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja määräaikainen oppisopimuskoulutuksen ajan, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen ISS Palveluilla. 


MITÄ ODOTAMME SINULTA?


Tähän tehtävään ja oppisopimuskoulutusta varten et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä. Reipas asenne ja tahto oppia uutta auttavat sinua menestymään tehtävässä ja opinnoissasi. Tuemme kouluttautumistasi sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Tehtävässä suoriutuminen vaatii suomen kielen taitoa.

Työympäristön vuoksi edellytämme lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukaisen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaotteen


 


KIINNOSTUITKO TEHTÄVÄSTÄ?


Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 31.12.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävät täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Oppisopimuskoulutus alkaa sopimuksen mukaan ja henkilökohtainen oppimispolkusi suunnitellaan ennen opintojen aloittamista. 


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1521663
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kaarina, Lieto, Loimaa, Marttila, Paimio, Piikkiö, Salo, Sauvo, Somero, Turku