Oppisopimuksella ravintolaan, Lapland Safaris
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021
Staffpoint haluaa kouluttaa yhdessä asiakkaidemme kanssa ravintola-alalle niitä kuuluisia hyviä tyyppejä! Oletko se Sinä? Olet jo mahdollisesti työskennellyt avustavissa tehtävissä tai jostain muualta on syttynyt kipinä asiakaslähtöiseen työhön kiirettä pelkäämättä? Koulutuksen kautta työtehtäväsi voi olla joko loihtia keittiön puolella mitä maistuvampia ruokia aamiaisella, lounaalla tai a la carte ravintolassa. Voit työskennellä myös ravintolan puolella, jossa huolehdit noutopöytätarjoilun sujuvuudesta tai a la carte -ravintolassa tuottamassa asiakkaille palveluelämyksiä omalla hurmaavalla persoonallasi.

Mikä on oppisopimuskoulutus?

Työnantajan ja opiskelijan välinen työsopimus, jossa henkilö kouluttautuu ammattiin työpaikalla. Vuoden 2018 #amisreformi mahdollistaa oppisopimuskoulutuksen osa-tutkinnolle, joten voit valita tiiviin tai laajan opintokokonaisuuden oman kiinnostuksesi mukaan. Sinun ei siis tarvitse sitoutua koko tutkintoon, ainakaan kerralla!

Tämä oppisopimuskoulutus voi olla sinulle keino päästä nopeasti kiinni työelämään ja tienesteihin, oli tulevaisuutesi ravintola-alalla tai jossain muualla tai sinulta puuttuu todistus ammattitaidostasi.


Edellytämme sinulta

Sitoutumista koulutukseen ja suoritettaviin näyttöihin ja valmiutta työskennellä eri vuoroissa. Pystythän myöskin opiskelemaan ja työskentelemään suomen kielellä. Oppisopimuskoulutukseen osallistuvan tulee olla vähintään 15-vuotias. Yläikärajaa ei ole, mutta oppisopimusta ei voida solmia, jos työaika ei täytä 25 tunnin viikkotyössäoloehtoa.

Huomioithan, että työvaatteet ovat henkilökohtaisia ja osa työvaatekustannuksista on opiskelijan vastuulla. Hygienia- ja anniskelupassi suoritetaan tarpeen mukaan koulutuksen aikana.


Tarjoamme sinulle

Jokaisella opiskelijalla on oma työpaikkaohjaaja, joka toimii tukihenkilönä työssäoppimisen aikana. Opiskelija saa työssä oppimisen aikana palkkaa työehtosopimuksen mukaisesti ja mahdollisuuden työllistyä Staffpointin asiakkaille koulutuksen jälkeen.

“Parasta oli se, että sai tehdä töitä ja oppia samalla, sen sijaan, että olisi istunut maanantaista perjantaihin koulussa."


Kiinnostuitko?

Oli ajatuksenasi sitten "nopeasti kiinni työelämään", saada todistus taidoistasi tai aito halu ja palo ravintola-alaa kohtaan, täytä hakemus jo tänään! Koulutus on suunniteltu alkavaksi syksyn 2021 aikana. Käsittelemme hakemuksia jo hakuprosessin aikana ja koulutuksen ajankohta on räätälöitävissä myös yksilöllisesti.


Lisätietoja

Tomi Torvinen
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy
044 4204 291
tomi.torvinen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1500666
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi