(Poistunut julkaisusta)

Oppisopimuksella elämänturvaajaksi LähiTapiola Pääkaupunkiseudulle
LähiTapiola-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Tehtävän kuvaus

LähiTapiola Pääkaupunkiseudun alueyhtiö hakee tulevaisuuden osaajia asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin yhteistyössä Perho Liiketalousopiston kanssa!

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelu- ja myyntityölle? Kiinnostaako sinua olla mukana LähiTapiolan missiossa turvata omistaja-asiakkaidensa elämää ja menestystä? Oletko henkilö, jolle hyvä asiakaspalvelu ei ole riittävän hyvä? Oletko positiivinen ja asiakkaista aidosti kiinnostunut? Jos vastasin näihin kysymyksiin kyllä, niin voit olla juuri etsimämme henkilö!

Haemme Pääkaupunkiseudun alueyhtiön erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin elämänturvastrategian toteuttajia oppisopimuskoulutus suhteeseen. Elämänturvastrategian toteuttajina olet joukkueemme avainpelaaja. Sinulla on tärkeä rooli asiakkaidemme elämän ja menestyksen turvaamisessa. Kaikissa asiakaskohtaamisissa on pyrkimyksenä yllättää asiakas niin positiivisesti, että hän suosittelee meitä muillekin. Käytännössä tämä tarkoittaa asiakkaan akuutin asian hoitamisen lisäksi sitä, että kartoitamme hänen muut vakuutus- ja säästämistarpeet, jotta asiakas saa omistamastaan yhtiöstä kattavan palvelun.

Perho Liiketalousopiston oppisopimuskoulutus sopii sinulle, joka:

- haluat kehittää ammattitaitoasi työn ohessa
- haluat täydentää osaamistasi edetäksesi uralla eteenpäin
- haluat vaihtaa alaa ja kouluttautua uuteen ammattiin
- opit parhaiten tekemällä töitä käytännössä
- toivot, että aiemmin hankittu osaamisesi huomioidaan opintojen suunnittelussa
- olet valmis ottamaan vastuuta omasta oppimisestasi ja kehittymisestäsi
- olet valmis sitoutumaan tutkintotavoitteiseen opiskeluun työn ohella

Oppisopimuskoulutus on määräaikaiseen työsuhteeseen perustuvaa, suurimmaksi osaksi omassa työssä tapahtuvaa ohjattua opiskelua, joka antaa joustavan ja työelämälähtöisen mahdollisuuden oppia uuden ammatin tai kehittää osaamista vaativampiin työtehtäviin.

Odotamme sinulta

Intohimoa asiakkaan odotusten ylittämiseen, positiivista asennetta ja ennakkoluulottomuutta kokeilla uusia asioita. Sinulla on hyvät valmiudet omaksua uusia tapoja toimia ja näin kehittää asiakaskokemusta visiomme mukaisesti. Iloitset sekä omista että työkavereidesi onnistumisista ja haluat juhlistaa niitä. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä on eduksi, muttei välttämätön. Asenne ratkaisee!

Tarjoamme

Tarjoamme hyvän mahdollisuuden olla mukana toteuttamassa LähiTapiolan uutta elämänturvastrategiaa maan parhaalla markkina-alueella yhdessä mukavien työkavereiden kanssa sekä upean mahdollisuuden opiskella liiketalouden perustutkinto henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman mukaan.

Lisätietoja antaa

Kun kiinnostuit, jätä hakemus tai vinkkaa hyvälle tyypille! Lisätietoja antaa asiakkuusjohtaja Mathias Brunnsberg (mathias.brunnsberg@lahitapiola.fi) tai henkilöstöpäällikkö Taru Dudley (taru.dudley@lahitapiola.fi). Oppisopimuksen liittyen yhteydenotot Johanna Perkiö (johanna.perkio@perho.fi).

Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella.