Oppisopimuksella ammattiin, toimitilahuoltajan ammattitutkinto
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Haemme kahta OPPISOPIMUSOPISKELIJAA Turkuun suorittamaan Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tutkintoa toimitilahuoltajan koulutusohjelmaan.

Koulutukset toteutetaan työn ohessa lääketeollisuuden asiakaskohteessamme Turun Kärsämäessä. Oppisopimuksen aloitus tapahtuu huhtikuussa ja koulutuspolkusi rakentuu yksilöllisesti henkilökohtaisen koulutussuunnitelmasi mukaisesti. Toimitilahuoltajan tutkinnon lisäksi sinulla on koulutuksen aikana tai sen jälkeen mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen ISS Palveluille puhdistuspalvelualan työtehtäviin kyseiseen asiakaskohteeseemme. Työskentelet oppisopimuksesi ajalla ma-pe välillä klo 6-14. Työtunteja teet 37,5h/vko. Erikseen sovittaessa voit tehdä myös viikonloppuvuoroja.


Etsimme motivoitunutta henkilöä, joka on valmis uuden oppimiseen haastavassa työympäristössä lääketeollisuuden maailmassa. Tämä on mahdollisuutesi löytää uusi ura puhdistuspalvelualan tehtävissä, aiemmalla koulutuksellasi tai työhistoriallasi ei ole väliä. Oppisopimukseen valituille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, jonka läpäisy edellyttää nuhteetonta taustaa.


Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 31.3.2019 osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiimme.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1238936
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku