(Poistunut julkaisusta)

Oppimiskykyinen asentaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Etsimme asiakkaallemme Keski-Suomeen oppimiskykyistä asentajaa. Tulet työskentelemään sekä tehtaalla että asennuskeikoilla, joten olethan valmis reissutyöhön.

Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi hitsaaja, koneasentaja tai muu teknisen koulutuksen omaava. Toivomme sinulta kokemusta metallialan tehtävistä, esimerkiksi levynleikkauksesta, sahauksesta, porauksista tai särmäyksistä. Hitsaustaito ja kokemus trukilla ajamisesta ovat plussaa. Työt aloittaessa sinulla tulee olla voimassa olevat Tulityö- ja Työturvallisuuskortit, mutta tarvittaessa voit päästä kauttamme korttikoulutuksiin.

Asenteeltasi olet itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uutta. Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset metallialan tehtävät, esimerkiksi hitsaus, putkientaivutukset ja maalaukset. Pääasiallisesti tulet työskentelemään tehtaalla, mutta tarvittaessa lähdet asennuskeikoille muualle Suomeen. Työnkuvasi tulee muotoutumaan aiemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Töitä tehdään yhdessä tai kahdessa vuorossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Olli-Matti Niskanen, 040 570 5917. Hae tehtävään nettisivujemme Sihti.fi kautta tai laita hakemus suoraan Olli-Matille sähköpostitse osoitteeseen olli-matti.niskanen@adecco.fi