(Poistunut julkaisusta)

Oppimishaluisia frontend- ja backend-kehittäjiä
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

Palatko halusta päästä ohjelmoinnin töihin, mutta kaipaat lisää käytännön kokemusta? Kiinnostaako sinua rakentaa yhä turvallisempaa digitaalista ympäristöä, jossa tietoturvan ymmärrys on yksi valttikorteistasi? Koodailetko vapaa-ajalla omaksi iloksesi tai onko sinulla jo aiempaa työkokemusta ohjelmoinnin parista?

Ohjelmistoala on murroksen edessä ja alan osaajista on kansainvälisesti suuri pula. Ohjelmistoalan nousukiito, digitalisaation kasvattama kuluttajamarkkina sekä erilaisten yritysten ICT- ja digi-hankkeet synnyttävät valtavasti tarpeita myös uusille tekijöille. Lisäksi EU:n toukokuussa voimaanastuva tietosuoja-asetus tuo mukanaan uusia osaamisvaatimuksia ja työtapoja myös ohjelmistokehityksen tehtäviin.

Data Security Professional -koulutusohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi ja saada uusi työpaikka esimerkiksi ohjelmistokehityksen, tietoturvatestauksen tai infrapuolen tehtävistä. Ohjelman kautta kehittymishaluisia osaajia ovat kouluttamassa ja rekrytoimassa mm. Adusso, Cinia, GDPR Tech, Bisnode, Granite, Iodata, SMT Oy, Webropol, XCure, Privance sekä useat muut yritykset. Lue lisää koulutusohjelmasta täältä.

Oletko motivoitunut oppimaan?

Koulutusohjelman kautta on avoimia tehtäviä hyvin erilaisille osaajille. Koulutusohjelman kautta rekrytoivat yritykset toivovat löytävänsä tulevaisuuden ohjelmointikyvyn, joka haluaa jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan. Voit olla hiljattain valmistunut tai jo aiempaa kokemusta kerryttänyt konkari, mutta toivomme kaikista eniten, että sinulla on motivaatiota kehittää itseäsi. Harrastuneisuus, erilaiset koodausprojektit, ja kiinnostus alaa kohtaan merkkaavat paljon!

Data Security Professional –koulutusohjelman kautta uusi työsi voi olla esimerkiksi front- tai backend -kehittäjä, web developer, fullstack developer, ohjelmistotestaaja, java-kehittäjä, .Net-kehittäjä tai sovelluskehittäjä.

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi jostakin näistä:

  • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. insinööri, DI, tietojenkäsittelyn FM), joka antaa hyvän pohjan ohjelmistopuolen töihin
  • Eduksi on työkokemus ohjelmisto-/ICT-alalta, mutta ei pakollinen
  • Ymmärrystä tai osaamista esimerkiksi seuraavista: Java, .NET, Angular.js, PHP, Wordpress, Javascript, HTML5, CSS3, C#, Python, SQL, järjestelmäintegraatiot, tietokannat
  • Harrastuneisuuden kautta ymmärrät ohjelmointia ja olet kiinnostunut koodauksesta
  • Eettinen hakkerointi kiinnostaa sinua, tai sinulla on siitä jo kokemusta esimerkiksi harrastuneisuuden kautta
  • Sinulla on kova motivaatio oppia uutta, halu kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä tietoturvan ja ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi

Ylläolevasta listasta huolimatta – meille ja rekrytoiville yrityksille on kaikista tärkeintä, että olet motivoitunut ja oppimishaluinen. Se on tärkein kriteerimme! 

Kaikissa tehtävissä edellytetään suomen kielen taitoa sekä yleisten toimistosovellusten tuntemusta.

Koulutussopimuksella uusiin töihin

Data Security Professional -rekrytoivassa koulutusohjelmassa sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään puolen vuoden koulutussopimus. Koulutusohjelmassa tavoitteena on solmia yhteistyöyrityksen kanssa työsopimus ohjelman jälkeen. Kartoitamme sinulle yhteistyöyrityksistämme kiinnostavia uusia työtehtäviä, ja pääset ohjelmaan mukaan heti sopivan paikan löydyttyä. Ohjelman ajan työskentelet käytännön tehtävissä ja projekteissa ja saat samalla huipputason tietoturvaa, IT-infraa ja ohjelmistokehitystä käsittelevän asiantuntijakoulutuksen. Ohjelma käynnistyy touko-kesäkuussa 2018.

Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä vastavalmistunut, työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa. Koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea korotettua työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi.

Kiinnostuitko? Hae heti!

Hakeaksesi ohjelmaan sinun tulee 1) jättää hakemuksesi TE-toimistolle ja 2) tämän jälkeen täyttää osaamisprofiilisi Saranen Consultingille. Viimeinen hakujakso päättyy 27.5.2018. Huomiothan, että yrityspaikkoja aletaan täyttämään jo hakuaikana. Näin haet:

1. Täytä työhallinnon koulutushakemus osoitteessa www.koulutukset.te-palvelut.fi tai lähimmässä TE-toimistossasi. Löydät koulutukset koulutusnumerolla 677568. Esivalinta tehdään tämän koulutushakemuksen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti ja anna motivaatiosi näkyä!

2. Täytä sähköinen osaamisprofiili täällä. Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan. Kerro taustoistasi, ammatillisista tavoitteistasi sekä siitä, millaiset tehtäviin haluaisit päästä koulutusohjelman kautta.

 Lisätietoja

Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja ohjelman yhteyshenkilöltä Emma Saaraselta, p. 050 355 4142 (torstaisin ja perjantaisin) tai emma.saaranen@saranen.fi.

 F.E.C. – Further Educated with Companies

Data Protection Specialist on työhallinnon rahoittama F.E.C. – Further Educated with Companies -koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä. Koulutuksen aikana voit hakea sinulle myönnettyä työttömyysetuutta ja lisäksi sinun on mahdollista saada kulukorvausta ja korotusosa tukeen. Ohjelmaan kuuluvista soveltuvuusarvioinneista vastaa Saranen Consulting Oy. Etsimme sinulle roolin ja yhteistyöyrityksen, jotka vastaavat parhaiten taustojasi sekä kiinnostuksenkohteitasi.

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai sähköpostilla koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.