(Poistunut julkaisusta)

Oppimishaluinen työntekijä kehittymään palo- ja turvaovisuunnittelijaksi Saajos Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019
Mikäli ajatus suunnittelijana työskentelystä tekniikan alalla kuulostaa kiinnostavalta, mutta osaamista eikä välttämättä koulutusta tällaiseen työhön vielä ole - saatat olla mitä etsimme. Haussa on nimittäin innokas ja motivoitunut työntekijä kehittymään teräspalo-ovien suunnittelun pariin Saajos Oy:lle Lohjalle. Tehtävässä on myös mahdollisuus työskennellä osa-/kokoaikaisesti oman tilanteesi mukaan. Lue tehtävästä lisää alta ja hae paikkaa pikaisesti. Aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-/kokoaikaista suunnittelijaa Lohjalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä kehityt palo- ja turvaovisuunnittelijaksi kokeneen suunnittelutiimin avustamana. Aiempaa kokemusta suunnittelutehtävistä ei tarvitse olla, vaan sinut tullaan perehdyttämään uusiin työtehtäviin. Suunnittelutyössä tulet käyttämään AutoCad -ohjelmaa, joka myös opetetaan sinulle, mikäli se ei ole vielä esimerkiksi opintojen kautta tuttu. Suunnittelutyön lisäksi pääset työskentelemään tuotekehityksen parissa. Tulet työskentelemään yhteistyössä myös tuotannon kanssa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on innokas kehittymään suunnittelijaksi, sekä omaa oma-aloitteisen työotteen ja hyvät vuorovaikutustaidot. Koulutustaustalla ei ole tässä työssä merkitystä, mutta vähintään ammattikoulututkinto on hyvä olla suoritettuna. Tärkeämpää kuin aiempi työkokemus alalta on aito halu oppia, kyky oppia uusia ohjelmistoja nopeasti sekä kiinnostus tarkkuutta vaativaan työhön. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä, sekä ymmärrät englantia vähintään kirjoitettuna.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Vähintään ammattikoulu-tasoinen koulutus suoritettuna
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Oma-aloitteisuutta ja oppimisvalmiutta
* Sujuva suomen kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta AutoCadin käytöstä, suunnittelutyöstä tai asiakaspalvelusta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Koko-/osa-aikainen, riippuen omasta toiveestasi

Kesto: 12 kk, mahdollisuus jatkoon

Paikka: Lohja

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Saajos Oy on palo- ja turvaovien taitaja, joka suunnittelee ja toteuttaa palo-oviratkaisuja vaativimpiinkin kohteisiin; muiden muassa loistoristeilijöihin, voimalaitoksiin, hotelleihin ja ostoskeskuksiin ympäri maailmaa. Aktiivinen tuotekehitys, periksiantamattomuus ja saumaton yhteistyö niin työntekijöiden, asiakkaiden kuin muidenkin sidosryhmien kanssa, ovat tukipilareita Saajoksen menestymiselle palo-oviosaajana nyt ja tulevaisuudessa.