(Poistunut julkaisusta)

Oppimishaluinen järjestelmäylläpitäjä Mandatum Lifelle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Etsimme nyt innokasta ja kehittymishaluista järjestelmäylläpitäjää osaksi ammattitaitoista ja kannustavaa tiimiä Mandatum Lifelle! Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään yhdessä Suomen vakavaraisimmista ja arvostetuimmista finanssiyhtiöistä, joka on osa Sampo-konsernia. Mikäli haluat työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista ja IT-tuen tehtävät ovat sinulle ennalta tuttuja sekä omaat energisen työotteen, saatat olla etsimämme henkilö!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista järjestelmäylläpitäjää Helsinkiin Bulevardille! Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin työllistyt Academic Workille, mutta työskentelet konsulttina Mandatum Lifella.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisten järjestelmän ylläpitoon liittyvien tehtävien parissa. Työskentelet osana aktiivista IT-tiimiä, ja tehtäviisi kuuluu esimerkiksi erilaiset selvityspyynnöt, loppukäyttäjien tuki sekä prosessien korjaus ja kehittäminen. Tarkka tehtävänkuvasi määrittyy taustasi mukaan ja vastuu tehtävässä kasvaa osaamisesi karttuessa.

Tehtävä sopii sinulle, joka nautit työskentelystä monipuolisten IT-haasteiden parissa sekä pidät muiden auttamisesta ja ongelmanratkaisusta. Tehtävä tarjoaa tueksi asiantuntevan tiimin sekä mahdollisuuden kehittää yrityksen prosesseja.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva IT-alan korkeakoulutus tai opinnot loppuvaiheessa sekä jonkin verran kokemusta IT-tuen tai järjestelmäylläpidon parista, esimerkiksi kesätöistä tai työharjoittelusta. Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja reipasta asiakaspalveluasennetta, joten sinulla tulee olla erinomaiset yhteistyötaidot ja aitoa halua palvella yrityksen sisäisiä asiakkaita. Etsimme henkilöä, joka on tarkka sekä omaa hyvät ongelmanratkaisutaidot ja oppimishaluisen asenteen.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva IT-alan koulutustausta (esim. AMK/yliopisto)
* Jotain aikaisempaa taustaa IT-tukitehtävistä/järjestelmäylläpidosta
* Reipas, positiivinen ja aktiivinen asiakaspalveluasenne
* Erinomaiset vuorovaikutustaidot suomen kielellä ja kyky työskennellä tarvittaessa myös englanniksi


Eduksi katsotaan, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta/osaamista jostain seuraavista:


* Active Directory
* Pääkäyttäjänä toiminen
* Identiteetin hallinta
* Efecten järjestelmät
* Scriptaaminen


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Helmikuussa tai sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta, ja mahdollisuus keskustella jatkosta työsuhteen aikana

Paikka: Helsinki, Bulevardi

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Mandatum Life on yksi Suomen vakavaraisimmista ja arvostetuimmista finanssiyhtiöistä ja osa menestyvää Sampo-konsernia. Asiakkaamme saavat meiltä varainhoidon, palkitsemisen ja sitouttamisen sekä henkilöriskivakuuttamisen palvelut.

Sampo Oyj omistaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiön koko osakekannan. Mandatum Life toimii Suomen lisäksi Pohjoismaissa ja Baltiassa. Mandatum Lifella on noin 250 000 henkilöasiakasta ja 25 000 yritysasiakasta.

Mandatum Life on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista kahdeksana vuonna peräkkäin.

Mandatum Lifen visiona on olla Suomen arvostetuin asiakasvarojen hoitaja ja taloudellisten riskien turvaaja. Strategiana on luoda asiakkaille taloudellista turvaa yhdistämällä innovatiivisesti varojen hoitoa ja henkivakuuttamista.