(Poistunut julkaisusta)

Oppilashoitaja, vammaisopetus, Rekolanmäen koulu, 4 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Rekolanmäen koulu

Valtimotie 4, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.01.2020 - 

 

Haemme joukkoomme neljää innostunutta ja positiivista oppilashoitajaa koulumme vammaisopetuksen pienryhmiin. Työ on monipuolista ja työn sisältöä kehitämme jatkuvasti. Oppilashoitaja on osa luokan ja koulun moniammatillista tiimiä, joka yhdessä tukee oppilaan kasvua, kehitystä ja oppimista.

Hakijoilta edellytämme  halua ja kykyä tehdä hyvää yhteistyötä. Edellytämme hakijoilta kokemusta kehitysvammaisten oppilaiden kanssa työskentelystä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja joustavaa työotetta. Pidämme tärkeänä moniammatillista työskentelyä sekä vahvaa ammatillista osaamista.

Rekolanmäen koulu on perustettu vuonna 2004 Peijaksen sairaalan läheisyyteen ja oppilaita koulussamme on 440. Valoisan koulurakennuksemme tilat ovat nykyaikaisia ja viihtyisiä ja sijaitsemme hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.  

Lukuvuoden 2019-2020 aikana koulussamme toimii 28 opetusryhmää, joista neljä on erityisopetuksen pienryhmää ja viisi vammaisopetuksen pienryhmää. Ryhmät toimivat keskenään yhteistyössä joustavien opetusjärjestelyiden puitteissa. 

Koulumme rikkaus on monikulttuurisuus ja koulumme arvoihin lukeutuu ammatillisuuden ja turvallisuuden lisäksi erilaisuuden arvostaminen. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 4

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Rehtori Niina Saarinen

0405874365

niina.e.saarinen@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8.00-16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.