(Poistunut julkaisusta)

Oppilashoitaja, vammaisopetus, Jokiniemen koulu, 8 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Jokiniemen koulu

Valkoisenlähteentie 51, 01370 Vantaa 

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.01.2020 - 


Jokiniemen yhtenäiskoulu sijaitsee Tikkurilan kupeessa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Koulussamme työskentelee päivittäin noin 800 oppilasta ja 110 aikuista. Yleisopetuksen lisäksi Jokiniemen koulussa on pienryhmäopetusta, Paja-opetusta sekä autististen ja vaikeimmin kehitysvammaisten lasten opetusta.

Jokiniemen koulun oman työohjeen mukaisesti olemme aina olleet kaikkien lasten lähikoulu, jossa jokainen saa opiskella ja kasvaa oman kehitysvaiheensa ja edellytystensä mukaisessa vauhdissa. Lapset opettelevat arvioimaan omaa työtään aikuisen tuella. Pääset tutustumaan opetussuunnitelmaamme tästä. Jokiniemen koulussa meidän ihmisten erilaisuus on rikkaus.

Haemme nyt joukkoomme kahdeksaa oppilashoitajaa työskentelemään vammaisopetuksen ryhmien oppilaiden tukena.

Olet osa luokkatiimiä, jossa työskentelee opettajan lisäksi useampi aikuinen, joten yhteistyötaidot ovat toimivan arjen perusta. Koulupäivien lisäksi vammaisopetuksen oppilashoitaja työskentelee myös koulumme aamu- ja iltapäivä- sekä lomatoiminnassa. Työajat sijoittuvat useimmiten 7-16 välille. Työ on vaihtelevaa ja päivät usein erilaisia, joten toivomme sinulta joustavaa asennetta ja hyvää paineensietokykyä muuttuvissa tilanteissa.

Avoinna olevissa oppilashoitajan tehtävissä pääset toimimaan kouluympäristössä ohjaten ja avustaen oppilaita, sekä tukien heitä heidän koulunkäyntinsä tavoitteiden saavuttamisessa. Osa oppilaista tarvitsee hoidollisempaa huolenpitoa, olethan valmis myös siihen. Kommunikoimme oppilaidemme kanssa monilla eri tavoilla; puheella, kuvin, viittomin, elein ja ilmein sekä erilaisia kommunikoinnin apuvälineitä käyttäen. 

Arvostamme oma-aloitteista työotetta ja ennakkoluulotonta asennetta. Toivomme aitoa kiinnostusta ja motivaatiota vaikeasti kehitysvammaisten lasten ja nuorten kanssa tehtävään tavoitteelliseen työhön. 

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uutta oppilaslähtöisessä, avoimessa ja yhteistyöorientoituneessa yhteisössä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 8

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Rehtori

Kolho-Venäläinen Leena

0400 971986

leena.kolho-venalainen@vantaa.fi


Tavoitettavissa klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.