(Poistunut julkaisusta)

Oppilashoitaja, Martinlaakson koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Martinlaakson koulu

Martinlaaksonpolku 9, 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.02.2020  tai sopimuksen mukaan 


Tule oppilashoitajaksi mukavaan työyhteisöön Martinlaakson kouluun!

Haemme oppilashoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Martinlaakson kouluun 1.2.2020 alkaen  tai sopimuksen mukaan. 

Oppilashoitajien tehtävänä on koulussamme avustaa oppilaita vammaisopetuksessa tai vaativan erityisopetuksen ryhmissä koulupäivän, päivätoiminnan ja lomatoiminnan aikana sekä avustaa oppilaita koulukuljetuksessa. Oppilaat tarvitsevat tukea päivittäisissä toiminnoissa sekä jatkuvaa valvontaa. Oppilashoitaja on osa koulun moniammatillista tiimiä, joka tukee oppilaiden kasvua, kehitystä ja oppimista.  

Arvostamme lämmintä ja välittävää otetta oppilaisiin sekä kokemusta kehitysvammaisten, autististen tai muulla tavoin erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten ohjaamisesta.

Martinlaakson koulu on vuonna 2012 toimintansa aloittanut yhtenäiskoulu vuosiluokille 1-9. Koulussa on viisi kaupunkitasoista vammaisopetuksen ryhmää (vuosiluokilla 5-9) ja seitsemän koulun omaa pienryhmää. Koulurakennus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Länsi-Vantaan Martinlaaksossa. Koulussamme työskentelee päivittäin noin 100 aikuista. Työyhteisö on saanut vuosien varrella erityisesti kiitosta auttamisen hengestä ja rakenteet koulussa ovat hyvässä kunnossa. Toimintakulttuurissa painotamme yhteisöllisyyttä ja kaikkien jäsenten hyvinvointia. 

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto (lähihoitaja).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavuutta ja kykyä toimia haastavissa tilanteissa.

Luemme eduksi: Hakijan kyvyn kommunikoida myös vaihtoehtoisilla kommunikointimenetelmillä, kuten tukiviittomin ja käyttämällä kommunikaation apuvälineitä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Virka-apulaisrehtori

Kekäle Riitta

040 5340601

riitta.kekale@vantaa.fi

Tavoitettavissa virka-aikana klo 8-16

Ovo-apulaisrehtori Ville Alanen, ville.alanen@eduvantaa.fi, puh. 043 8249040

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.