(Poistunut julkaisusta)

Oppilaitossiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt asiakaslähtöistä KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Rauman keskustaan. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta oppilaitosympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 05-22 välille. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työtunteja sinulle kertyy viikossa 37,5h/vko.

Aikaisempi kokemus siivoustyöstä ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meille tärkeintä on ennakkoluuloton asenne ja halu oppia uutta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa fyysisessä työssä jaksamiseen sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. 

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten tiimissä, jossa sinun on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua puhdistuspalvelualan ammattilaiseksi. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 4.9.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan. ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -