Oppilaanohjaaja, Lehtikuusen koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Lehtikuusen koulu

Hiirakkotie 9, 01200 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 - 


Hei sinä innostunut oppilaanohjaaja opettaja! Haluatko liittyä huippuporukkaamme?

Haemme joukkoomme:

-hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa

-ratkaisukeskeistä, kehittämismyönteistä

-kansainvälisyyteen ja kielitietoisuuteen perehtynyttä opinto-ohjaajaa.

Lehtikuusen yhtenäiskoulu sijaitsee Hakunilassa erinomaisten liikunta- ja luontoalueiden läheisyydessä. Koulumme oppilasaines on kansainvälinen ja olemme alueen aktiivinen keskus. Vahvuuksiamme ovat kielitietoisuus, laadukas oppilaita osallistava perusopetus, työelämäpainotteinen ohjaus ja musiikkiluokkatoiminta. Teemme töitä oppilaan kokonaisvaltaisen kouluhyvinvoinnin puolesta ja myös henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää. Olemme mukana useassa oppilaan tasa-arvoista kouluarkea ja tulevaisuutta rakentavassa hankkeessa.

Koulumme on yhtenäiskoulu (1-9. luokat), jossa oppilaita on 1040, 82 opettajaa ja 11 koulunkäynninohjaajaa.  Alueellamme on erinomaiset liikuntamahdollisuudet, joita hyödynnämme myös opetustyössä.

Tutustu Lehtikuusen kouluun. Tässä myös koulumme kotisivut.

Koulussamme on positiivinen, innostunut työyhteisö ja kotoisa ilmapiiri. Kehitämme koulua jatkuvasti, tavoitteena joustavat opetusjärjestelyt ja opetushenkilöstön välinen innovatiivinen yhteistyö. Toimimme jaetun johtajuuden periaatteiden mukaisesti ja tiimiorganisoituneessa työyhteisössämme tehdään töitä tosissaan muttei totisena. Oppivan yhteisömme jäsenet ovat aktiivisia kasvatuksen ja opetuksen ammattilaisia ja kehittäjiä. Onnistuakseen Lehtikuusen koulussa opettajalta edellytetään erityisen vahvoja ryhmänhallinnan ja eriyttämisen taitoja.

Haemme Lehtikuusen pedagogisesti moniottelevaan opotiimiin asiantuntevaa ja hyvät ryhmänhallintataidot omaavaa opinto-ohjaajaa. Koulumme opinto-ohjaajat ymmärtävät eriyttämisen, struktuureiden ja ryhmäytymisen tärkeyden oppilaan oppimiselle ja hyvinvoinnille. Opinto-ohjaajat toimivat oppilaan, kodin ja koulun sekä opettajien valisen yhteistyön edistäjänä. Opinto-ohjaajat tekevät Lehtikuusessa yhteistyötä muun muassa koulun yhteisöllisen hyvinvointiryhmän, laaja-alaisen erityisopettajan, pudokasopettajan sekä toisen asteen oppilaitosten kanssa. Lisäksi koulumme opinto-ohjaajat tekevät tiiviistä yhteistyötä ja jakavat yhteisöllisen työtilan TEPPO-opon (työeläpainotteinen perusopetus) kanssa. 

Oppilaiden toiveena on, että Lehtikuusen kouluun valitaan opinto-ohjaaja, joka osaa olla reilu ja antaa kaikille samanlaisia mahdollisuuksia. Ja jos joku ei osaa, niin pitää jaksaa opettaa ja ohjata uudestaan.  Hyvä opinto-ohjaaja tervehtii, osaa rauhoittaa tunnin ja jos esim. keskittyy tosi hyvin, niin kiva, jos siitä kehutaan. Opolla pitää olla selkeät säännöt ja paljon huumorintajua.  Oppilaat arvostavat opinto-ohjaajan kykyä opettaa ymmärrettävästi ja antaa tehtävät selkeästi. Lisäksi oppilaat odottavat  taitoa puuttua, jos joku häiritsee tunnilla tai käyttäytyy huonosti.


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. 

Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä videosta ja lukemalla lisää Vantaa.fi:sta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Luemme eduksi: kiinnostuksen kehittää hyvinvoivaa yhtenäiskoulun toimintakulttuuria ja vahvat tvt-taidot.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Kuosmanen Elina

0405135211

elina.kuosmanen@antaa.fi


Tavoitettavissa virka-aikana klo 8-16

Virka-apulaisrehtori Marju Kyllönen 040 5289 562 marju.kyllonen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1326953
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa