(Poistunut julkaisusta)

Oppaita talvikaudelle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018
Toimenkuva
Haemme asiakkaillemme oppaita talvisesonkiin vaihteleviin opastehtäviin. Työtehtävänä on asiakaspalvelu vähintään suomeksi ja englanniksi, mahdollisuuksien mukaan myös muilla kielillä. Työhön perehdytetään.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, vastuuntuntoisuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Olet omatoiminen, joustava ja tarkka. Omaat hyvän paineensietokyvyn eikä sinulla mene heti sormi suuhun. Sinulla on asenne kohdillaan ja nautit elämysten tuottamisesta eri asiakasryhmille. Työnkuvaan kuuluu autolla ajo, joten ajokortti on ehdoton.
Koulutus ja työkokemus
Alan koulutus ja aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Voimassa oleva matkailualan turvallisuuspassi sekä ensiapukortti katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Työ alkaa sopimukseen mukaan talvisesongin alussa. Mahdollisuus työskennellä myös kokoaikaisesti kiivaimman sesongin aikaan, mutta töitä löytyy myös heille, jotka pystyy tekemään pari iltaa viikossa.

Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana, joten täytä hakemus pian tai soita, jos sinulla on jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi.
Kesto
maaliskuun loppuun asti
Lisätietoja
Tanja Heikkilä, tanja.heikkila@vmp.fi, 0440 188 990
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.10.2018 mennessä.