(Poistunut julkaisusta)

OP:n Kiitorata-trainee
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on jälleen käynnissä ja trainee-tehtäviä on tänä vuonna tarjolla myös paikallisissa osuuspankeissa! Etsimme 43 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme pääkaupunkiseudulle, Varsinais-Suomeen sekä Etelä-Karjalaan.

OP:n Kiitorata-trainee

Haemme yhteensä 43 traineeta ja tehtäviä on jälleen tarjolla monipuolisesti aina analyytikoista visuaalisiin suunnittelijoihin sekä lakimiehistä datatieteen osaajiin! Tehtävät ovat vastuullisia ja tarjoavat sinulle huimia kasvumahdollisuuksia taitojesi karttuessa. Kasvutarinaa kanssasi rakentamaan tulevat yrityksemme rautaisimmat ammattilaiset, henkilökohtainen mentori ja OP:n HR-tiimi.

Etsimämme traineen tuntomerkit

Olet lähtökohtaisesti utelias ja tiedonjanoinen korkeakouluopiskelija tai vastavalmistunut. Haluat aktiivisesti syventää omaa osaamistasi ja olet innostunut oppimaan uutta alastasi. Uskallat rohkeasti myös sanoa omia näkemyksiä ja ideoitasi ääneen, yhteistyökyky ja verkostoitumistaidot tulevat sinulta selkärangasta.

Tarkemmat, tehtäväkohtaiset osaamisvaatimukset löydät OP:n urasivuston Kiitorata-välilehdeltä löytyviltä ilmoituksista.

Monta hyvää syytä hakea!

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2700 € / kk.

Näin hakuprosessimme etenee:

  • Haku tehtäviin 11.11.2018 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta.
  • Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin 16.11.2018 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin.
  • Videohaastatteluiden perusteella valitsemme haastateltavat ja kutsumme heidät 30.11.2018 mennessä joulukuussa toteutettaviin haastatteluihin.
  • Valintapäätökset ilmoitamme joulukuun aikana.
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2019.              

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 11.11.2018 mennessä OP:n urasivuston kautta. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.