Opiskelun kautta töihin puualalle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Opiskelun kautta töihin puualalle

Miltä kuulostaisi kouluttautua neljän kuukauden ajan uuteen ammattiin ja saada työpaikka? Sedu Kurikka ja Eezy mahdollistavat sinulle tutkinnonosia puuteollisuuden perusopinnoista. Koulutuksen aikana opit alan perustöitä ja pääset suoraan tositoimiin. Tule mukaan ja työllisty!

Etsimme asiakasyrityksellemme, Mattiovelle Alavudelle, henkilöitä puuteollisuuden pariin. Mattioven tuotevalikoimaan kuuluu julkisten tilojen sekä asuinrakennusten puurakenteiset ovet ja sen erityisosaamista ovat laadukkaat sisäovet sekä palo- ja ääniluokitellut ovet. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden sekä Mattioven kanssa, mutta hakemukset ja yhteydenotot käsittelee Eezy Henkilöstöpalvelut työkuormituksen pienentämiseksi.

Koulutusohjelmassa suoritetaan tutkinnonosia puuteollisuuden perustutkinnosta. Opit valmistamaan CNC-työstökonetta käyttäen puutuoteteollisuuden tuotteita tai -tuotteiden osia. Näitä ovat esimerkiksi julkisten tilojen puurakenteiset ovet. Koulutuksen teoriaopetuksen lähipäivät pidetään Kurikassa oppilaitoksessa ja työssäoppiminen tapahtuu Mattiovella. Mahdollinen tuleva työpaikka löytyy Alavudelta, Mattioven tehtaalta. Työllistymisen lisäksi sinulla on vaihtoehtoisesti mahdollisuus jatkaa opintoja ja suorittaa puuteollisuuden perustutkinto kokonaisuudessaan.

----------

Miten haet hakuaika:

Me haluamme juuri sinut opiskelemaan!

1. Jätä hakemus oheisesta hakulinkistä

2. Käsittelemme hakemukset ja kutsumme niiden perusteella haastatteluun

3. Opinnot alkavat Sedussa ja uusi duuni CNC-koneistuksen ja puuteollisuuden parissa on lähempänä kuin koskaan!

Hakuaika päättyy 17.10.2021.

----------

Tässä on tilaisuutesi, sillä koulutukseen ei haeta valmiita osaajia.

Voit olla alasta kiinnostunut tuore tekijä tai kokenut puunjalostuksen konkari. Tärkeintä on halu kehittyä ja oppia uutta. Koulutukseen haetaan ensisijaisesti työttömiä työnhakijoita sekä alanvaihtajia Alavuden alueelta. Muistathan kysyä liikkuvuusavustusta työ- sekä koulumatkoihin.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Rami Korpi
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 1853
rami.korpi@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot