(Poistunut julkaisusta)

Opiskeluhuollon psykologi
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 01.11.2018
Hakuaika päättyy 24.10.2018  kello 16:00
Vantaan kaupunki, Sivistystoimi, Nuoriso- ja aikuiskoulutus
Asematie 6 A 01300 Vantaa
Sivistystoimi, Suomenkielinen nuoriso- ja aikuiskoulutus

Vantaan kaupungille haetaan opiskeluhuollon psykologia. Opiskeluhuollon psykologin tehtäviin kuuluu ohjata ja neuvoa toisen asteen opiskelijoita mielenterveyteen ja psyykkiseen hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Hän toimii myös alansa asiantuntijana oppilaitosten opetus- ja kasvatustyöhön kuuluvan psyykkisen opiskeluhuollon suunnittelussa, kehittämisessä ja toteuttamisessa sekä kriisityössä. Asiakastyön lisäksi psykologi tarjoaa psykologisia asiantuntija-, neuvonta- ja konsultaatiopalveluja lukion ja ammatillisen oppilaitoksen henkilöstölle ja opiskelijoiden vanhemmille sekä osallistuu oppilaitoksen yhteisöllisen opiskeluhuoltotyöhön. 

Vuoden 2018 loppuun asti työaika on 80% ja 1.1.2019 alkaen 100%. Psykologin vakanssi on 31.12.2018 asti sivistystoimen nuoriso- ja aikuiskoulutuksen yksikössä ja vuoden 2019 alusta sivistystoimen uudessa opiskeluhuollon yksikössä. Rekrytointi tehdään yhteistyössä opiskeluhuollon yksikön kanssa. 

Arvostamme kokemusta nuorten kanssa työskentelystä toisen asteen oppilaitoksissa. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista ja vastuullista työotetta sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. 

Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Kelpoisuusehto:  Laillistettu psykologi

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 15 min / vko

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Arvojamme ovat avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja ammatillisella uralla etenemiseen.

Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Työyhteisöjen ilmapiiri on tutkitusti hyvä ja suurin osa henkilöstöstä suosittelisi Vantaata työnantajana myös ystävilleen. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. palvelussuhdeasuntoja, työsuhdematkalipun sekä monipuolista vapaa-ajan toimintaa.