(Poistunut julkaisusta)

Opiskeluhuollon psykologi, lukiot ja ammatillinen koulutus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Vantaan kaupunki / sivistystoimi / opiskeluhuollon yksikkö

Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.01.2020 - 


Vantaan kaupungin sivistystoimen Opiskeluhuollon yksikköön haetaan opiskeluhuollon psykologia.  Opiskeluhuollon yksikkö tarjoaa psykologi- ja kuraattoripalvelut kattavasti varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle asti. Opiskeluhuollon psykologit työskentelevät lukioissa, aikuislukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa sekä valmistavaopetuksessa ja perusopetuksen lisäopetuksessa. Psykologin vastuualueseen kuuluu yleensä 1-3 oppilaitosta ja kokonaisopiskeljamäärä on maksimissaan noin 1000 opiskelijaa. Nyt haettava toimi sijoittuu ammatillisiin oppilaitoksiin. 

Opiskeluhuollon psykologeilla on oma kymmen hengen tiimi, jolla on oma ammatillinen esimies. Esimieheltä ja tiimiltä saa hyvää perehdytystä ja tukea omaan työhönsä sekä tukea työhyvinvointiinsa. Myös säännöllinen työnohjaus tukee työssä suoriutumista ja jaksamista.

Opiskeluhuollon psykologi on psykologisen kehityksen, psyykkisen hyvinvoinnin ja oppimisen asiantuntija oppilaitoksessa. Opiskeluhuollon psykologi tekee sekä ennaltaehkäisevää että tukea antavaa yksilökohtaista opiskeluhuoltotyötä. Hän toimii oppilaitoksensa moniammatillisen yhteisöllisen hyvinvointiryhmän jäsenenä. Tehtävä sisältää yhteisön ja ryhmien hyvinvoinnin edistämistä, asiakastyötä, palveluohjausta, konsultaatiota, kehittämis- ja asiantuntijatyötä sekä kriisityötä. 


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Arvojamme ovat avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja ammatillisella uralla etenemiseen.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  laillistettu psykologi

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Työssä suoriutuminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Luemme eduksi: Arvostamme kokemusta nuorten kanssa työskentelystä toisen asteen oppilaitoksissa. Työ edellyttää oma-aloitteista, itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan työaika on 38h 15min /vko


Yhteystiedot:

Opiskeluhuollon esimies

Uusikivi Jenny

043 826 7545

jenny.uusikivi@vantaa.fi


Tavoitettavissa Parhaiten tavoitettavissa pe 26.10. klo 14.30-16 ja ma 28.10. klo 8-9


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.