Opiskeluhuollon aluepsykologi, sijaisuus
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Oletko esimiestyöstä ja kehittämisestä kiinnostunut psykologi? Haluatko tehdä vaikuttavaa työtä lasten ja nuorten parissa? Tule aluepsykologiksi opiskeluhuoltoon Keski- ja Pohjois-Espoon alueelle!

Aluepsykologina toimit oman tiimisi psykologien lähiesimiehenä sekä työnjohdollisena ja ammatillisena tukena tiimille. Pääset kehittämään psykologipalveluja ja toimimaan oman alasi asiantuntijana alueellisella ja koko kaupungin tasolla.

Tehtävässä yhdistyvät esimiestyö, kehittämistyö sekä psykologin asiakastyö perusopetuksessa. Tehtäviin kuuluu oman alueen oppivelvollisuuteen liittyvien hallintopäätösten valmistelua. Tehtävä on määräaikainen 30.6.2021 asti, jonka jälkeen tehtävä todennäköisesti tulee vakinaisesti täytettäväksi.

Aluepsykologina olet opiskeluhuollon johtoryhmän jäsen. Espoossa uutta esimiestä tuetaan muun muassa siten, että kaikki uudet esimiesasemassa aloittaneet henkilöt kutsutaan valmennukseen.

Opiskeluhuollossa tehtävämme on oppilaiden oppimisen ja hyvinvoinnin edistäminen sekä yhteisö- että yksilötasolla. Kehitämme opiskeluhuoltoa jatkumona varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle, ja teemme moniammatillista yhteistyötä psykologien ja kuraattorien kesken. Tule mukaan!

Työpaikan nimi: Espoonkaupunki, suomenkielinen opetus

Työaika: 37h 45min

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja johtamistaitoja, koululainsäädännön tuntemusta sekä kiinnostusta tehdä monialaista yhteistyötä.

Arvostamme kokemusta opiskeluhuollon psykologityöstä, tiimityöstä sekä kehittävää työotetta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot