Opiskeluhuollon aluepsykologi, Matinkylä-Olari-Tapiola, anonyymi rekrytointi
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Oletko esimiestyöstä ja kehittämisestä kiinnostunut psykologi? Haluatko tehdä vaikuttavaa työtä lasten ja nuorten parissa? Tule aluepsykologiksi opiskeluhuoltoon Matinkylä-Olari-Tapiolaan!

Aluepsykologina toimit oman tiimisi psykologien lähiesimiehenä sekä työnjohdollisena ja ammatillisena tukena tiimille. Pääset kehittämään psykologipalveluja ja toimimaan oman alasi asiantuntijana alueellisella ja koko kaupungin tasolla.

Aluepsykologin tehtävässä yhdistyvät esimiestyö, kehittämistyö sekä psykologin asiakastyö perusopetuksessa. Tehtäviin kuuluu oman alueen oppivelvollisuuteen liittyvien hallintopäätösten valmistelua.

Tehtävässä pääset edistämään oppilaiden oppimista ja hyvinvointia sekä yksilöinä että yhteisön jäseninä. Työ on monipuolista ja itsenäistä. Sinulla on mahdollisuus käyttää laajasti osaamistasi ja luovuuttasi työtehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Esimiehenä et jää yksin, vaan sinulla on neljän aluepsykologikollegan sekä opiskeluhuollon johtoryhmän tuki. Espoossa kaikki esimiesasemassa aloittaneet henkilöt kutsutaan johtamisvalmennukseen.

Kehitämme Espoossa opiskeluhuoltoa jatkumona varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle, ja teemme moniammatillista yhteistyötä psykologien ja kuraattorien kesken. Tervetuloa mukaan!

Työhaastattelut pidetään 12.8.2021 iltapäivällä.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, suomenkielinen opetus

Työaika: 37 h 45 min

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista ja vastuullista työotetta sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Lisäksi edellytämme innokkuutta ja osaamista psykologityön sekä opiskeluhuollon kehittämiseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta opiskeluhuollon psykologityöstä.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja.

Haastatteluvalinnat tekevä esimies arvioi hakijoita hakemuksessa olevien kompetenssitietojen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja.

Anonyymin rekrytoinnin onnistuminen edellyttää sinulta sitä, että kirjoitat omat tunnistetietosi ainoastaan niille osoitettuihin kenttiin. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaa anonymiteetin periaatteita.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyy tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot