(Poistunut julkaisusta)

Opiskelijoita auttamaan osa-aikaisesti kuvantamisprojektiin Philipsille Vantaalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019
Etsimme opiskelijoita auttamaan kuvantamisprojektiin osa-aikaisesti Philipsille Vantaalle. Mikäli opiskelet lääketieteellistä fysiikkaa tai muuta relevanttia alaa, sinulla on huolellinen työtapa sekä tietämystä anatomiasta, saatat olla etsimämme henkilö! Lue lisää ja hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
TYÖNKUVA
Philips Oy kehittää terveysteknologian tuotteita ja tässä positiossa pääsisit avustamaan tuotekehitystiimiä kuvantamisprojektissa. Päivittäiset tehtäväsi sisältävät kuvien manuaalista manipulointia ja kuvien prosessointia ohjelmistotyökaluilla.
Tehtävässä pääset työskentelemään merkityksellisessä roolissa laatutuotteiden parissa, osana 5 hengen tiimiä. Rooli tarjoaa mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi kansainvälisessä ympäristössä.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on esimerkiksi lääketieteellisen fysiikan opiskelija, jolla on opintojen kautta kerrytettyä ymmärrystä anatomiasta sekä huolellinen ote työntekoon.

Sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti opintojesi ohella (keskimäärin 40 tuntia kuukaudessa). Menestyäksesi tehtävässä kommunikoit sujuvasti suomeksi tai englanniksi sekä sinulla on hyvät IT-taidot. Lisäksi sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, mutta kykenet työskentelemään myös itsenäisesti.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Työmäärä: Osa-aikainen, keskimäärin 40h/kuukaudessa
* Kesto: Huhtikuun 2020 loppuun saakka, mahdollisuus keskustella jatkosta ja/tai kesätyömahdollisuuksista
* Sijainti: Äyritie, Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Philips Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Philips on monialainen teknologiayhtiö ja heillä on ihmiskeskeinen lähestymistapa toimintaan. Yritys on keskittynyt parantamaan ihmisten elämänlaatua käytännöllisillä innovaatioilla. Yritys tuottaa terveydenhoito- ja valaistustekniikoita sekä innovatiivisia ja paikallisesti olennaisia kuluttajatuotteita, joilla on todellista merkitystä asiakkaille, kuluttajille ja sidosryhmille ympäri maailman. Vantaalla toimiva yksikkö keskittyy kehittämään sädehoitoon liittyviä kuvantamislaitteita ja ohjelmistoja.