(Poistunut julkaisusta)

Opiskelijapooli – lisätuloja ja työkokemusta opiskelun ohessa
Barona Luova Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Markkinoinnin tai viestinnän opiskelija, haluaisitko tulla osaksi opiskelijapooliamme?
Haluaisitko olla mukana markkinoinnin ja viestinnän projekteissamme ilman erillistä työhakemusta jokaiseen tehtävään? Haluaisitko saada tiedon meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista tehtävistä ennen muita?

Haemme nyt opiskelijapooliimme osaajia, jotka ovat kiinnostuneita hankkimaan ansioita ja työkokemusta opiskelun ohessa. Lisäksi voit näin kartoittaa myös tulevaisuuden uramahdollisuuksiasi ja mahdollisesti löytää ensimmäisen työpaikkasi kauttamme opiskelun jälkeen. Tehtävät ja projektit voivat olla esimerkiksi 1 – 2 päivää viikossa tai täysipäiväisenä toimeksiantona muutamia viikkoja, esim. loma-aikoina. Haemme ensisijaisesti viestinnän ja markkinoinnin opiskelijoita mm. sisällöntuottajiksi, graafiseen suunnitteluun, digimarkkinointiin sekä tapahtumiin.

Mitä pooliin liittyminen tarjoaa sinulle? Haastattelun jälkeen saat meiltä sinulle soveltuvista projekteista tiedon ennen muita. Kun olet poolissamme, sinut on esihaastateltu, jonka jälkeen hakuprosessi ja mahdollinen työllistyminen sujuu vaivattomasti ja nopeammin.

Hakuprosessi:

Voit jättää hakemuksen pooliin oheisen linkin kautta. Liitäthän hakemukseesi CV:n ja kerrot tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut ja kuinka paljon olisit esim. viikko- tai kuukausitasolla valmis tekemään töitä. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja kutsumme sopivimmat haastatteluun.

Lisätietoja:

Barona Luovan henkilöstökonsultti Johanna Karila, s-posti: johanna.karila@barona.fi