(Poistunut julkaisusta)

Opintovalmentaja nuorten aikuisten palveluihin
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso
Nuorisopalvelut / Nuorten aikuisten palvelut

Lummetie 2 Bc, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 03.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.07.2021

Haemme Vantaan kaupungin nuorisopalveluihin valmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.8.2020-31.7.2021. Työsuhteen jatko riippuu hankkeelle haettavasta jatkorahoituksesta. Työpajatoiminta on suunnattu 16–28-vuotiaille vantaalaisille työttömille nuorille, joilla ei ole ammatillista koulutusta, työkokemusta tai joilla opiskelut ovat keskeytyneet. 

Valmentaja työskentelee ESAVI-rahoitteisessa työpajatoiminnan kehittämishankkeessa. Kehittämishankkeessa pyritään tunnistamaan oppimisen ja oppimaan oppimisen esteitä. Valmentajan tehtävänä on vahvistaa moniammattilista yhteistyötä ja edistää nuorten työllistymistä. Valmentaja tukee nuoren opiskelutaitoja ja nuoren siirtymistä kohti toisen asteen opintoja tai korkeakouluopintoja yhdessä erityisopettajan kanssa. Työpajanuoria on n. 100.

Valmentajan keskeisin tehtävä on ohjata nuoria kohti itselleen soveltuvia opintoja. Valmentajan tehtävään sisältyy nuorelle annettava henkilökohtainen ohjaus sekä kohdennetun pienryhmätyöskentelyn toteuttaminen. Työhön kuuluvat koulutuksiin ohjaamisen lisäksi nuoren osaamisen kartoittamista, pääsykokeisiin valmentamista, koulutustarjonnan esittelyä, yhteistyötä ammattiopisto Varian sekä muiden toisen asteen oppilaitosten ja koulutusta tarjoavien tahojen kanssa. Lisäksi valmentaja vastaa opinnollistamisen mallintamisesta ja toteuttamista yhteistyössä työpajaohjaajien kanssa.

Edellytämme toisen asteen koulutusjärjestelmän tuntemusta, kokemusta nuorten opinto-ohjauksesta sekä monialaisesta verkostotyöstä. Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, täsmällisyyttä, organisointikykyä ja tiimityötaitojen lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Meille on tärkeää, että haluat kehittää työpajojen toimintaa yhdessä nuorten ja työkavereiden kanssa nykyteknologiaa hyödyntäen. Tärkeintä on, että Sinulla on aktiivinen ja innostava työote.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti.

Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi ovat hyvä työterveyshuolto ja esimiestuki.


Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 

Kokemus ohjaustehtävissä toimimisesta ja nuorten parissa työskentelystä. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3200,00 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Projektipäällikkö

Martta-Liisa 'Mimmi' Kosonen

0407486795

mimmi.kosonen@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.