(Poistunut julkaisusta)

Opintosuunnittelija (tuotantotalous)
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme 

Opintosuunnittelijaa (tuotantotalous)

Opintosuunnittelijan tehtävä sijoittuu Koulutuksen ja oppimisen palveluyksikköön, tekniikan ja luonnontieteiden tiedekuntaan.

Tehtävänkuvaus

Opintosuunnittelijan tehtäviin kuuluu tutkinto-ohjelman opetussuunnitelmatyöhön liittyvät suunnittelu- ja kehittämistehtävät, opiskelijavalintaan ja –päätöksiin liittyvien asioiden valmistelu, opintohallinnollisten päätösten esittely ja päätöksenteko, opintojen ohjaus ja HOPS-hyväksynnät, koulutuksen ja oppimisen alueen asioiden kehittäminen yhdessä tiedekunnan ja yliopiston muiden toimijoiden kanssa, osallistuminen tutkinto-ohjelman suunnitteluryhmän toimintaan, erilaisissa kehittämishankkeissa toimiminen sekä viestintä-, tilastointi- ja raportointitehtävät.

Edellytykset

Tehtävässä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi edellytetään hyviä organisointi- ja koordinointitaitoja, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, erinomaista englannin kielen taitoa sekä hyviä IT-taitoja.

Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus vastaavista tehtävistä sekä tekniikan alan tutkintokoulutuksen ja tehtävään sisältyvien tutkintojen tuntemus.

Tarjoamme

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 8-9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä aktiivisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työskentelystä meillä. 

Tehtävä sijoittuu Hervannan kampukselle.

Tiedustelut:

Opintopäällikkö Nina Ojala (etunimi.sukunimi@tuni.fi), puh. 040 849 0859.

Hakuohjeet:

Jätä hakemuksesi ja CV:si Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Hakuaika päättyy maanantaina 26.8.2019 klo 23.59. Hakijoita voidaan kutsua haastatteluun jo hakuajan kuluessa.