(Poistunut julkaisusta)

Opintosihteerit (2 tehtävää, opintotoimisto)
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme 

Opintosihteereitä (2 tehtävää, opintotoimisto)

Tehtävät sijoittuvat Koulutuksen ja oppimisen –palveluyksikköön, opintotoimisto -tiimiin.

Opintotoimistossa hoidetaan eri opiskelijaryhmien yleisneuvontaa. Opintotoimistossa neuvotaan mm. opiskeluoikeuteen, ilmoittautumismenettelyyn, avoimen yliopiston opintoihin ja tenttijärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi opintotoimistosta saa erilaisia opiskeluun liittyviä asiakirjoja kuten opiskelutodistuksia ja opintosuoritusotteita.

Tehtävänkuvaus

Opintosihteerin tehtäviin opintotoimistossa kuuluu keskeisesti opiskelijoiden neuvonta opintoasioissa. Asiakaspalvelua hoidetaan niin sähköpostitse, puhelimitse kuin paikan päällä toimistossa. Lisäksi tehtäviin kuuluu opiskelijarekisterin tietojen ylläpitoa ja muita opintohallinnon tehtäviä.

Toiseen opintosihteerin tehtävään kuuluvat erityisesti keskitettyjen tenttijärjestelyjen hoitaminen, tentinvalvojien rekrytointi ja palkkioiden maksu, sähköisten tenttien valvonta ja EXAM-järjestelmän käyttö sekä opiskelijoiden ja opettajien neuvonta tenttiasioissa. Lisäksi tehtäviin kuuluvat myös erityistenttien järjestäminen ja mahdolliset muut erikseen sovittavat opintohallinnon tehtävät.

Edellytykset

Edellytämme tehtäviin valittavilta henkilöiltä hyviä asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi. Edellytämme myös paineensietokykyä ja joustavaa asennetta ajoittaisten ruuhkahuippujen vuoksi. 

Odotamme, että sinulla on opintosihteerin tehtävään soveltuva pohjatutkinto. Lisäksi toivomme hakijoilta itsenäistä ja tarkkaa työskentelyotetta, hyvää työmotivaatiota sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä sekä yliopisto- ja korkeakouluhallinnon tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme

Työsuhteet ovat vakituisia ja täytetään mahdollisimman pian. Tehtävissä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa.

Tehtävien palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävien alustava vaativuustaso on 5-6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä aktiivisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työskentelystä meillä. 

Tiedustelut

Suunnittelija Hanna-Leena Lyhdeniemi, hanna-leena.lyhdeniemi@tuni.fi, puh. 040 198 1487. Varmimmin tavoitettavissa ti 20.8. klo 15 -16 ja pe 23.8. klo 9 - 10.

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi ja CV:si Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Hakuaika päättyy maanantaina 26.8.2019 klo 23.59.