(Poistunut julkaisusta)

Opintosihteerin sijaisuus
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälinen metropoli­alueen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittäjä. Työelämään integroitunut korkeakouluyhteisömme keskittyy soveltavaan tutkimukseen ja ammatilliseen korkeakoulutukseen yhdessä työelämän kanssa opiskelijoiden ollessa uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Meille laurealaisille palvelulupauksen lu­nastaminen joka päivä on kunnia-asia. 

Laurea-ammattikorkeakoulu on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on n. 52 M€ ja joka työllistää n. 500 henkilöä. Uusmaalaisessa korkeakoulussamme on 7800 opiskelijaa. 


 Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun
 
 Opintosihteeriä 
 
 määräaikaiseen työsuhteeseen 1.12.2019 – 31.7.2020 Tikkurilan kampukselle.

Opintosihteerin tehtäviin kuuluu mm. opiskelijoiden neuvontaan, ohjaukseen- ja opiskelijatietojärjestelmiin liittyviä tehtäviä sekä opiskelijan valmistamiseen liittyviä tehtäviä. Lisäksi opintosihteeri päivittää verkkosivuja, tiedottaa opiskeluun liittyvistä asioista ja osallistuu valintakokeiden järjestelyihin. 

Hakijalla edellytetään olevan: 

  • Erinomaiset asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • Hyvät tietotekniset taidot ja valmiudet
  • Suunnitelmallinen, tarkka ja täsmällinen, kuitenkin joustava työskentelyote
  • Kyky kehittää ja kehittyä, oppia uutta ja uudistua
  • Hyvä paineensietokyky
  • Erinomainen suomen- ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Kokemus korkeakoulussa työskentelystä, opintoasiainhallinnosta sekä Peppi-järjestelmästä katsotaan eduksi.
 
 Opintosihteerin toimipiste on Tikkurila.  Hakijalta toivotaan mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa joustavasti myös muilla kampuksilla, mikäli hoidettava tehtävä niin edellyttää.
 
 Tehtävä on määräaikainen sijaisuus ja päättyy 31.7.2020. Työn aloittaminen 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset.  Koeaika kaksi kuukautta. 

Lisätietoja: palvelupäällikkö Hanna Oksman, hanna.oksman(at)laurea.fi
 
 Lähetäthän hakemuksesi 20.11.2019 klo 16.00 mennessä: Laurea avoimet työpaikat Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.