(Poistunut julkaisusta)

Opintosihteeri, Vantaan ammattiopisto Varia
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Toisen asteen koulutus
Vantaan ammattiopisto Varia

Rälssitie 13, 01530 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 23.03.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Oletko reipas ja erilaisten ihmisten kanssa toimeen tuleva asiakaspalvelun tekijä? Vantaan ammattiopisto Varia hakee opintosihteeriä ammatillisen koulutuksen opiskelijahallinnon tehtäviin.

Opintosihteerin keskeisiä tehtäviä ovat asiakaspalvelu ja opiskelijahallintojärjestelmän monipuolinen ylläpito. Tehtäviin kuuluu opiskelijahakujen- ja valintojen hoitaminen, tilastointiin osallistuminen, opiskelijatietojen muokkaaminen, todistusten valmistelu sekä sisäinen ja ulkoinen neuvonta- ja asiakaspalvelu. Työtä tehdään osana tiimiä, itsenäisesti vastaten omasta vastuualueesta.

Opintosihteerin tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavuutta, koska tehtäväalue voi muuttua koulutusten muuttuessa tai muun palvelutarpeen mukaan.

Vantaan ammattiopisto Varia on Vantaan kaupungin ylläpitämä nykyaikainen, monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos, joka toimii viidessä toimipisteessä eri puolilla Vantaata.

Tehtävän pääasiallisena toimipisteenä on tehtävän alkaessa Aviapoliksen toimipiste (Rälssitie 13, 01530 Vantaa). Tehtävä voi sisältää liikkumista toimipisteiden välillä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Asiakaspalvelutaitoja, hyviä yhteistyötaitoja ja tietoteknisiä taitoja.

Luemme eduksi: Luemme eduksi positiivisen asiakaspalveluhenkisyyden kiireisissä ja vaihtuvissa työtilanteissa. Lisäksi katsomme eduksi joustavan ja kehittävän työotteen, hyvän paineensietokyvyn sekä hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot erilaisten ihmisten kohtaamiseen. Arvostamme myös kokemusta vastaavista opiskelijahallinnon tehtävistä sekä ammatillisen koulutuksen tuntemusta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2108,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Hakija- ja opiskelijapalveluiden esimies

Kiiskinen Tuula

0400297535

tuula.kiiskinen@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Yhteisten palvelujen päällikkö Jenny Saarela 040 1939048, jenny.saarela@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.