(Poistunut julkaisusta)

Opintosihteeri, Vantaan ammattiopisto Varia
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuoriso- ja aikuiskoulutus
Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Oletko reipas ja erilaisten ihmisten kanssa toimeen tuleva asiakaspalvelija? Vantaan ammattiopisto Varia hakee opintosihteeriä ammatillisen koulutuksen opiskelijahallinnon tehtäviin.

Opintosihteerin keskeisiä tehtäviä ovat asiakaspalvelu ja opiskelijahallintojärjestelmän monipuolinen ylläpito. Tehtäviin kuuluvat opiskelijahakujen- ja valintojen hoitaminen, tilastointiin osallistuminen, opiskelijatietojen muokkaaminen, todistusten valmistelu sekä sisäinen ja ulkoinen neuvonta- ja asiakaspalvelu. Työtä tehdään osana tiimiä, itsenäisesti vastaten omasta vastuualueesta.

Opintosihteerin tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavuutta koska tehtäväalue voi muuttua koulutusten muuttuessa tai muun palvelutarpeen mukaan.

Vantaan ammattiopisto Varia on Vantaan kaupungin ylläpitämä nykyaikainen, monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos, joka toimii viidessä toimipisteessä eri puolilla Vantaata.

Tehtävän pääasiallisena toimipisteenä on tehtävän alkaessa Hiekkaharjun toimipiste (Tennistie 1, 01370 Vantaa). Tehtävä voi sisältää liikkumista toimipisteiden välillä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Alempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto, esimerkiksi merkonomi.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyviä tietoteknisiä taitoja.

Luemme eduksi: Positiivisen asiakaspalveluhenkisyyden kiireisissä ja vaihtuvissa työtilanteissa. Lisäksi katsomme eduksi joustavan ja kehittävän työotteen, hyvän paineensietokyvyn sekä hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot erilaisten ihmisten kohtaamiseen. Arvostamme myös kokemusta vastaavista opiskelijahallinnon tehtävistä sekä ammatillisen koulutuksen tuntemusta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2108,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Yhteisten palvelujen päällikkö, Saarela Jenny
P. 040 193 9048
jenny.saarela@vantaa.fi

Hakija- ja opiskelijapalveluiden esimies, Kiiskinen Tuula
P. 0400 297 535
tuula.kiiskinen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.