Opintosihteeri - Tampereen konservatorio
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Tampereen konservatorio on perinteinen toimija vuodesta 1931 alkaen. Konservatorio tarjoaa taidemusiikin ja tanssin laajan oppimäärän mukaista perusopetusta ja ammatilliseen perustutkintoon johtavaa toisen asteen koulutusta. 

Tampereen konservatorio on ainoa konservatorio, jossa musiikin lisäksi on tarjolla tanssin ammatillista koulutusta. Perusopetuksen piirissä opiskelee n. 1500 oppilasta, toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa n.80 opiskelijaa ja opetustunteja on kokonaisuudessaan reilu 56 000/v.

Konservatorio on laajasti verkottunut koulutus- ja taidetoimijoiden kanssa. Vuosittain yleisötilaisuuksia järjestetään n. 180, näistä maksullisia on alle 20.

________________________________________________________________________________________________

Etsimme Tampereen konservatoriolle opintosihteeriä

Opintosihteeri työskentelee Tampereen konservatoriossa, vastuualueinaan musiikkiopisto, tanssiopisto sekä varhaiskasvatus. 

Tehtävässä toimit asiakasrajapinnassa pääosin puhelimitse, sähköpostitse sekä postin avulla. Ylläpidät oppilasrekisteriä kokonaisvaltaisesti ja avustat opettajia mm. luomalla arviointipohjia.  Vuositasolla oppilasmaksujen laskuttamien, oppilaiden hakujen järjestäminen musiikki- ja tanssiopistossa sekä varhaiskasvatuksessa, todistusten tekeminen, oppilasvalinnoista ilmoittaminen ja soitinlainarekisterin ylläpito sekä laskutus ovat myös osa kokonaistehtävänkuvaasi. 

Päivittäisessä työssä on käytössä Primus, Kurre ja asiakasliittymä-Wilma. Myös Kurren kurssitarjottimen tekninen toteutus mm. työvuosisuunnitelmien tekeminen ja päivittäminen on eduksi. Odotamme Office 365 Onedrive jaettujen tiedostojen ylläpidon ja päivitysten osaamista. 

Aikaisempi kokemus Primus -järjestelmästä sekä musiikki- ja/tai tanssioppilaitostoiminnan tunteminen sekä työskenteleminen oppilaitoksessa ovat vahvaksi eduksi. Tehtävä on suorituspainotteista, mutta luovuuttakin kaipaavaa. Tehtävänkuvasi on laaja, apunasi toki toimii ammatillisen koulutuksen opintosihteeri. 

Onnistuaksesi tehtävässä oppilasohjelman käytön lisäksi asiakaspalvelu nopeasti muuttuvien tilanteiden keskellä ja paineensietokyky ovat vahvasti keskiössä. Työ on toimistotyöaikaan perustuvaa, mutta työaika voi mukautua vuodenkierron ruuhkahuippujen ja suvantojen mukaan. 

________________________________________________________________________________________________

Tunnistitko itsesi? Hae Tampereen konservatorioon osaksi edistämään taidekasvatusta

Työ on määräaikainen sijaisuus. Arvioitu kesto 23.8.2021-28.2.2023.

Työsuhde solmitaan Tampereen konservatorion kanssa.

________________________________________________________________________________________________

Hae tehtävää pian, aloitamme haastattelut pikimmiten ja valinnat tehdään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jenni Lehtola
Hr-asiantuntija, toimisto-toimiala
Eezy henkilöstöpalvelut
050 358 8049
jenni.lehtola@eezy.fi

www.eezygroup.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464912
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere