(Poistunut julkaisusta)

Opintosihteeri (kasvatustieteet ja kulttuuri)
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme 

Opintosihteeriä 

Opintosihteerin tehtävä sijoittuu Koulutuksen ja oppimisen palveluyksikköön, kasvatustieteiden ja kulttuurin tiedekuntaan. 

Tehtävänkuvaus

Opintosihteerin työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia opintohallinnon työtehtäviä, mm. neuvonta, ohjaus ja asiakaspalvelu, asiakirjojen laatiminen ja arkistointi, opiskelijavalintojen järjestelytehtävät, opintosuoritusten rekisteröinti ja tilavaraukset.

Edellytykset

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa koulutusta (esim. alempi korkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulututkinto). Lisäksi edellytetään hyviä organisointitaitoja, omatoimisuutta, yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja, erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä IT-taitoja.

Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme

Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 5 – 6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä aktiivisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työskentelystä meillä. 

Tehtävä sijoittuu keskustakampukselle.

Tiedustelut

Opintopäällikkö Liisa Ikkala-Toiviainen,  puh. 040 190 1476. Varmimmin tavoitettavissa sähköpostitse liisa.ikkala-toiviainen@tuni.fi.

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi ja CV:si Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Hakuaika päättyy maanantaina 26.8.2019 klo 23.59.