(Poistunut julkaisusta)

Opintosihteeri (hakijapalvelut), 2-4 tehtävää
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Tampereen yliopiston koulutuksen ja oppimisen tukipalveluissa vastataan yliopiston koulutukseen ja opetukseen liittyvän päätöksenteon valmistelusta, toimeenpanosta ja kehittämisestä. Koordinoimme ja kehitämme palveluita lapsille ja nuorille (tiedekasvatus), opiskelijaksi haluaville, opiskelijoille, opettajille ja opintohallinnon henkilöstölle. 

Koulutuksen ja oppimisen tukipalveluihin kuuluvassa opiskelijapalveluissa on viisi tiimiä: lapset ja nuoret, hakijapalvelut, opintotoimisto, kansainvälisen liikkuvuuden palvelut ja työelämäpalvelut. Hakijapalvelut vastaa yliopiston opiskelijarekrytoinnin toteutuksesta ja sen koordinoinnista sekä suomen- että englanninkielisen koulutustarjonnan osalta. 

Tehtävänkuvaus

Haemme kahta-neljää opintosihteeriä hakijapalvelut-tiimiin. Hakijoiden ohjaus ja neuvonta on keskeisessä roolissa hakijapalveluissa. Opintosihteerin tehtäviin voi kuulua myös erikoistuminen eri hakujen hakemusten hallinnolliseen käsittelyyn tai valintakoejärjestelyvastuita. Tehtävät voivat muodostua tämän lisäksi hakijamarkkinoinnin eri toimintojen koordinoinnista (lähettilästoiminta tai hakijamarkkinoinnin tapahtuma- ja vierailukokonaisuus). 

Opintosihteerin tehtäviin sisältyy mm. seuraavia tehtäviä:

  • Hakijaneuvonta
  • Valintakoejärjestelyihin liittyvät tehtävät
  • Hakemusten ja liitteiden hallinnollinen käsittely
  • Erilaiset valintoihin liittyvät laskennat ja tarkistukset
  • Yliopiston Tule opiskelemaan / Study with us –verkkosivujen tuotanto ja ylläpito tutkintoon johtavan opiskelijavalinnan osalta 
  • Yliopiston opiskelijarekrytoinnin tapahtumien ja vierailuiden järjestelyt
  • Lähettiläs/Ambassador-toiminnan koordinointi 

Edellytykset

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa koulutusta (esim. alempi korkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulututkinto). Opintosihteerin tehtävissä edellytetään tarkkaa, huolellista ja järjestelmällistä työskentelyotetta, hyvää tietoteknistä osaamista sekä kykyä omaksua uusia asiakokonaisuuksia. Tehtävien hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Tuntemus korkeakoulujen opiskelijavalintojen ja opintohallinnon tietojärjestelmistä, kokemus asiakirjakäsittelystä ja –hallinnosta sekä hyvät organisointi- ja tiimityötaidot ovat etu. 

Tarjoamme

Työsuhteet ovat vakituisia ja tehtävät täytetään mahdollisimman pian. Tehtävissä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa. 

Tehtävien palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävien alustava vaativuustaso on 5-6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä aktiivisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työskentelystä meillä. 

Tiedustelut

Meeri Oikemus, Hakijapalvelut –tiimin esimies, sähköposti meeri.oikemus@tuni.fi, puhelin 040 849 0594 (puhelintiedustelut mielellään ke 22.8. klo 12-14, ma 26.8. klo 13-15 tai pe 30.8. klo 13-15).

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi ja CV:si Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Hakuaika päättyy maanantaina 2.9.2019 klo 23.59.