(Poistunut julkaisusta)

Opintosihteeri Aalto-yliopistoon
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019
Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja henkilöstöä yli 4000, joista lähes 400 on professoreja. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Haemme nyt Perustieteiden korkeakoulun oppimispalveluihin

OPINTOSIHTEERIÄ

Oletko kiinnostunut opintopalvelujen tehtävistä kansainvälisessä yliopistomaailmassa? Nautitko monipuolisesta työstä, jossa päivääsi voi kuulua niin opiskelijoiden neuvontaa, opetushenkilöstön kanssa toimimista kuin opintohallinnon rutiinitehtäviäkin?

Haemme tiimiimme uutta kollegaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työpiste sijaitsee Otaniemen vauhdilla kehittyvällä kampuksella erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Työn on tarkoitus alkaa 16.12.2019 tai sopimuksen mukaan ja määräaikaisuus on ainakin 14.3.2020 asti, mutta saattaa jatkua pidempäänkin.

Tehtäväsi

Tässä roolissa pääset toimimaan korkeakoulurajat ylittävän maisteriohjelman sekä kansainvälisen kaksoistutkinto-ohjelman monipuolisissa opintosihteeritehtävissä. Tässä tehtävässä

• hoidat ohjelmien tutkintohallintoa: käsittelet henkilökohtaisia opintosuunnitelmia (HOPS), ryhmittelet opiskelijoiden opintoja, laadit tutkintotodistuksia sekä hoidat valmistumiseen ja diplomityön hyväksymiseen liittyviä hallinnollisia prosesseja
• kirjaat muissa yliopistoissa suoritettuja opintoja opintorekisteriin
• vastaat yleisestä opiskelijaneuvonnasta ja asiakaspalvelusta ohjelman opiskelijoille
• teet laaja-alaisesti yhteistyötä sekä opiskelijapalveluiden että laitoksen akateemisen henkilöstön kanssa
• avustat maisteriopiskelijavalinnassa, valinnan toimeenpanossa, valinnasta tiedottamisessa ja valittuihin yhteydenpidossa ja osallistut uusien opiskelijoiden orientaatioihin
• hoidat ohjelmaan liittyvien tehtävien lisäksi myös Perustieteiden korkeakoulun yleisiä opiskelijapalvelutehtäviä sovitusti
• hoidat esittely- ja valmistelutehtäviä koulutusneuvostolle

Osaamisesi

Tässä tehtävässä tarvitset hyviä valmiuksia toimia monikulttuurisessa ympäristössä kansainvälisten opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa. Kielitaidon osalta tarvitset erittäin hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä riittävää ruotsin kielen taitoa. Tehtävässä on eduksi, jos sinulla on jo aiempaa yliopisto- ja korkeakouluhallinnon tuntemusta. Toivomme lisäksi, että sinulla on hyvät tietotekniikkataidot, ja että pystyt ottamaan nopeasti haltuun erilaiset opintohallinnon tietojärjestelmämme. Tutkintosi ei tarvitse olla valmis, vaan tehtävä sopii myös soveltuvan tutkinnon loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Tässä roolissa teet jatkuvaa yhteistyötä lähitiimisi, Aallon opiskelijapalveluiden sekä laitoksen akateemisen henkilöstön kanssa. Olet avainhenkilö opiskelijoiden neuvonnassa. Siksi on tärkeää, että nautit asiakaspalvelutyöstä, ja että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, jotka auttavat sinua työskentelemään monenlaisten ihmisten kanssa sekä ratkaisemaan erilaisia haasteita joustavasti ja hyvässä yhteistyössä.

Työpäivät ovat vaihtelevia ja tehtävät monipuolisia, mikä edellyttää hyviä organisointitaitoja ja kykyä toimia ratkaisukeskeisesti muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme myös aktiivista ja itsenäistä työotetta.

Tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään innostavassa opiskelijoiden, tutkijoiden ja muiden ammattilaisten yhteisössä, jossa edistämme yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen ja koulutuksen saralla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana tekemässä ja kehittämässä opintohallinnon palveluita ammattitaitoisessa porukassa. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen, minkä lisäksi meillä on myös kattava henkilöstökoulutuksen tarjonta.

Tehtävän palkkaus on yliopistojen työehtosopimuksen mukainen. Tarjoamme myös joustavat työajat. Teemme tärkeää työtä opiskelijoidemme onnistuneen opintopolun eteen - tervetuloa mukaan!

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si hakuilmoituksen linkin kautta viimeistään keskiviikkona 27.11.2019. Ks. hakuilmoitus: www.aalto.fi/fi/current/jobs/

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiisi. Voit ottaa yhteyttä 11.-19.11. välisenä aikana suunnittelija Johanna Bovellániin puh. 050 511 3169, johanna.bovellan@aalto.fi ja 20.11. eteenpäin suunnittelija Elsa Kivi-Koskiseen, puh. 050 537 3352, elsa.kivi-koskinen@aalto.fi.

aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity