(Poistunut julkaisusta)

Opintosihteeri Aalto-yliopistoon
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019
Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja noin henkilöstöä noin 4000, joista lähes 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

Perustieteiden korkeakoulun oppimispalvelut hakee


OPINTOSIHTEERIÄ

määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2019- 31.7.2020.

Tehtävät

Opintosihteeri toimii kandidaatti- ja maisteriohjelmien opintosihteeritehtävissä. Konkreettisia työtehtäviä ovat mm.

• Henkilökohtaisten opintosuunnitelmien (HOPS) ja hakemusten käsittely, opintojen ryhmittely ja tarkastaminen opintorekisterissä, muissa yliopistoissa suoritettujen opintojen kirjaaminen opintorekisteriin, valmistumisprosessi ja tutkintotodistusten tekeminen, opintojen seuranta yhteistyössä ohjelmien koordinaattoreiden ja akateemisen henkilöstön kanssa, opiskelijaneuvonta ja asiakaspalvelu, ja yhteistyö sekä opiskelijapalveluiden että laitoksen akateemisen henkilöstön kanssa.
• Koulutusneuvoston esittely- ja valmistelutehtävät
• Yleiset opiskelijapalvelutehtävät

Edellytykset

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää vähintään alempaa korkeakoulututkintoa, valmiuksia toimia monikulttuurisessa ympäristössä ja kansainvälisten opiskelijoiden kanssa, erittäin hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä riittävää ruotsin kielen taitoa. Lisäksi edellytämme aktiivista, itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta sekä tiimityötaitoja, joustavuutta, tarkkuutta ja hyvää asiakaspalveluasennetta.

Hakijalta toivotaan hyviä tietojärjestelmätaitoja sekä valmiutta ottaa nopeasti opintorekisteritietojärjestelmä ja muita järjestelmiä käyttöön. Yliopisto- ja korkeakouluhallinnon toiminnan tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Hakuohjeet ja lisätietoa

Palkka määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelija Elsa Kivi-Koskinen, puh. 050 537 3352, sähköposti elsa.kivi-koskinen@aalto.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakuilmoituksen linkin kautta viimeistään 19.6.2019. Ks. hakuilmoitus: www.aalto.fi/fi/current/jobs/

Aalto-yliopistolla on perustellusta syystä oikeus jättää tehtävä täyttämättä ja ottaa huomioon ehdokkaat, jotka eivät ole hakeneet paikkaa hakuajan kuluessa.

www.aalto.fi
www.twitter.com/aaltouniversity
www.facebook.com/aaltouniversity
www.instagram.com/aaltouniversity