(Poistunut julkaisusta)

Opintosihteeri (7 tehtävää)
Tampereen korkeakoulusäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Tampereen yliopiston koulutuksen ja oppimisen tukipalveluissa vastataan yliopiston koulutukseen ja opetukseen liittyvän päätöksenteon valmistelusta, toimeenpanosta ja kehittämisestä. Koordinoimme ja kehitämme palveluita lapsille ja nuorille (tiedekasvatus), opiskelijaksi haluaville, opiskelijoille, opettajille ja opintohallinnon henkilöstölle. 

Koulutuksen ja oppimisen tukipalveluihin kuuluvassa opiskelijapalveluissa on viisi tiimiä: lapset ja nuoret, hakijapalvelut, opintotoimisto, kansainvälisen liikkuvuuden palvelut ja työelämäpalvelut. Hakijapalvelut vastaavat yliopiston opiskelijarekrytoinnin toteutuksesta ja sen koordinoinnista sekä suomen- että englanninkielisen koulutustarjonnan osalta. 

 

Tehtävänkuvaus

Haemme hakijapalvelut-tiimiin seitsemää (7) määräaikaista opintosihteeriä kevään 2020 opiskelijavalintoihin liittyviin tehtäviin. 

Opintosihteerin tehtäviin sisältyy mm. seuraavia tehtäviä:

  • Hakemusten ja liitteiden hallinnollinen käsittely

  • Erilaiset valintoihin liittyvät laskennat ja tarkistukset

  • Valintakoejärjestelyihin liittyvät tehtävät

  • Yliopiston Tule opiskelemaan / Study with us –verkkosivujen tuotanto ja ylläpito tutkintoon johtavan opiskelijavalinnan osalta 

  • Asiakaspalvelu

     

Edellytykset

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa koulutusta (esim. alempi korkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulututkinto). Opintosihteerin tehtävässä edellytetään tarkkaa, huolellista ja järjestelmällistä työskentelyotetta, hyvää tietoteknistä osaamista sekä kykyä omaksua uusia asiakokonaisuuksia. Tehtävien hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Tuntemus korkeakoulujen opiskelijavalintojen ja opintohallinnon tietojärjestelmistä, kokemus asiakirjakäsittelystä ja –hallinnosta sekä hyvät organisointi- ja tiimityötaidot katsotaan eduksi. 

 

Tarjoamme

Työsuhteet ovat määräaikaisia ajalla 1.12.2019 – 31.7.2020. Tehtävän hoito voidaan sopimuksen mukaan tarvittaessa jakaa/jaksottaa kahteen lyhyempään tehtävänhoitojaksoon. Tehtävissä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa. 

Tehtävien palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävien alustava vaativuustaso on 5.  Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä aktiivisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työskentelystä meillä. 

 

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Hakuaika päättyy torstaina 24.10.2019 klo 23.59.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hakijapalvelut –tiimin esimies, Meeri Oikemus, sähköposti meeri.oikemus@tuni.fi, puhelin 040 849 0594 (puhelintiedustelut mielellään ma 14.10. klo 14-15, ke 16.10 klo 9-12,  ma 21.10. klo 14-15 tai to 24.10. klo 13-15).