Opintosihteeri (4) / TREDU
Tampereen kaupunki, Tredu Ammatillinen koulutus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun että yhteishaun kautta.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen neljää opintosihteeriä työskentelemään Tredussa 2.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävät sijoittuvat Tredun eri toimipisteisiin.

Opintosihteerin tehtävänä on opiskelijatietojen hallinnointi ja opiskelija-asioihin liittyvä monikanavainen asiakaspalvelu ja neuvonta. Tehtäviin kuuluvat osallistuminen yhteishaun ja jatkuvan haun opiskelijahakemusten käsittelyyn ja valmisteluun, opiskelijatietojen hallinnointi tietojärjestelmissä sekä dokumenttien ja viranomaisilmoitusten tuottaminen. Opintosihteeri huolehtii opiskelijahallintojärjestelmän ja muun opiskelijatiedon ajantasaisuudesta ja oikeellisuudesta. Hän valmistelee opiskelijoihin liittyvät laskutus- ja maksatustiedot ja käsittelee mm. ateria- ja koulutuskorvaukset sekä koulumatka- ja opintotukihakemukset.

Työtehtävien hoitaminen nopeasti muuttuvissa ja vaihtelevissa tilanteissa vaatii sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Tehtävässä tarvitset monipuolista ja laaja-alaista tietoteknistä osaamista. Tehtävässä käytät mm. seuraavia ohjelmia: opiskelijahallintojärjestelmä Primus, Wilma ja Kurre, MS Office -ohjelmat, yhteishakujärjestelmä Opintopolku, dokumenttien hallintajärjestelmä Donna sekä Nella-nettipalvelu. Ammatillisen koulutuksen tuntemuksesta on sinulle hyötyä tehtävän hoitamisessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva ammatillinen tutkinto, esim. merkonomi.
Tehtävässä edellytetään koulutusta ja työkokemusta asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Eduksi katsotaan englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa opintotoimistopäällikkö Merja Hakkarainen, puh. 040 806 2943.

Hakuaika päättyy 17.6.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa opintotoimistopäällikkö Merja Hakkarainen puh. 040 806 2943.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463572
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere