Opintosihteeri (2), Vantaan ammattiopisto Varia
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuoriso- ja aikuiskoulutus
Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.09.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Oletko reipas ja erilaisten ihmisten kanssa toimeen tuleva asiakaspalvelun tekijä? Vantaan ammattiopisto Varia hakee kahta opintosihteeriä ammatillisen koulutuksen opiskelijahallinnon tehtäviin.

Opintosihteerin keskeisiä tehtäviä ovat asiakaspalvelu ja opiskelijahallintojärjestelmän monipuolinen ylläpito. Tehtäviin kuuluu opiskelijahakujen- ja valintojen hoitaminen, tilastointiin osallistuminen, opiskelijatietojen muokkaaminen, todistusten valmistelu sekä sisäinen ja ulkoinen neuvonta- ja asiakaspalvelu. Työtä tehdään osana tiimiä, itsenäisesti vastaten omasta vastuualueesta.

Opintosihteerin tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavuutta, koska tehtäväalue voi muuttua koulutusten muuttuessa tai muun palvelutarpeen mukaan. 

Vantaan ammattiopisto Varia on Vantaan kaupungin ylläpitämä nykyaikainen, monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos, joka toimii viidessä toimipisteessä eri puolilla Vantaata. 

Toisen tehtävän pääasiallisena toimipisteenä on tehtävän alkaessa Hiekkaharjun toimipiste (Tennistie 1, 01370 Vantaa). Toinen tehtävä sijoittuu Aviapoliksen toimipisteeseen (Rälssitie 13, 01530 Vantaa). Tehtävä voi sisältää liikkumista toimipisteiden välillä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Luemme eduksi: Luemme eduksi positiivisen asiakaspalveluhenkisyyden kiireisissä ja vaihtuvissa työtilanteissa. Lisäksi katsomme eduksi joustavan ja kehittävän työotteen, hyvän paineensietokyvyn sekä hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot erilaisten ihmisten kohtaamiseen. Arvostamme myös kokemusta vastaavista opiskelijahallinnon tehtävistä sekä ammatillisen koulutuksen tuntemusta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2108,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Jenny Saarela, yhteisten palvelujen päällikkö, puh. 040 193 9048, jenny.saarela@vantaa.fi

Tuula Kiiskinen, hakija- ja opiskelijapalveluiden esimies puh. 040 029 7535 tuula.kiiskinen@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1291473
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa