(Poistunut julkaisusta)

Opintopsykologi (2 tehtävää)
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Tampereen korkeakouluyhteisön muodostavat Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu. Yliopisto uudistui vuoden 2019 alussa, kun Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto yhdistyivät.

Haemme kahta Opintopsykologia määräaikaisiin tehtäviin

Opintopsykologien tehtävät sijoittuvat oppimisen ja koulutuksen kehittämisen palvelukokonaisuuteen. Asiantuntijat ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa yliopistoyhteisön eri toimijoiden kanssa. Palveluja tuotetaan tiiviissä yhteistyössä sidosryhmien kanssa.

Tehtävä

Opintopsykologi on oppimisen ja ohjauksen asiantuntija. Opintopsykologin tehtävät liittyvät opiskelun sujuvaan etenemiseen ja opiskelukyvyn tukemiseen koko yliopistoyhteisössä. Haettavien opintopsykologien tehtävät painottuvat asiakastyöhön. Työ sisältää myös ryhmäohjausta, ohjauksen kehittämistä sekä henkilökunnan kouluttamista ja konsultointia. Työnkuva täsmentyy ohjauksen sekä oppimisen tuen ja hyvinvoinnin tiimin sisäisen työnjaon ja henkilön osaamisen mukaan.

Edellytykset

Tehtävä edellyttää laillistetun psykologin pätevyyttä (L 559/1994), perehtyneisyyttä oppimisen ja motivaation psykologiaan, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä suomeksi että englanniksi. Työssä tarvitaan ymmärrystä oppimisvaikeuksista, mielenterveysongelmista sekä muista opiskelukykyä alentavista tekijöistä. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus opintopsykologin asiakastyöstä tai opiskelijoiden kohtaamisesta. Arvostamme myös pedagogista osaamista, kokemusta kehittämistyöstä, psykologisten lyhytinterventioiden tuntemusta ja kokemusta kulttuurienvälisyydestä.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän opiskelijoiden tukemisen, ohjaamisen ja oppimisen kehittämisen parissa innostavassa työyhteisössä.

Muuta huomioitavaa

Tehtäviin sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa.

Palkkaus perustuu tehtävien vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaan. Opintopsykologin tehtävät asettuvat muun kuin opetus- ja tutkimushenkilökunnan vaativuustasolle 9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Tiedustelut

Kirsi Mänty (ohjaus sekä oppimisen ja hyvinvoinnin tuki -tiimin vetäjä), kirsi.manty@tuni.fi, 050 421 1065.

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi ja CV:si Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella viimeistään perjantaina 22.2.2019.