(Poistunut julkaisusta)

Opintopäällikkö
Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Haemme nyt korkeakouluyhteisöömme opintopäällikköä.

Opintopäällikön työnkuvaan kuuluu opiskelijoiden hakuvaiheeseen, opiskelijavalintaan ja opinto-oikeuteen liittyvien tehtävien hoitaminen, hyväksilukuihin liittyvät päätökset sekä ohjauksen erityiskysymykset. Opintopäällikkö osallistuu korkeakoulun opiskelijaohjauksen ja opiskelijahyvinvoinnin kehittämiseen. Opintopäällikön tehtävä edellyttää laaja-alaista ohjausosaamista ja tehtävien hoidossa tarvittavaa koulutusta.

Arvostamme opiskelijakeskeistä työotetta, työn suunnittelu- ja organisointitaitoja, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Tehtävässä edellytetään hyviä viestintätaitoja niin suomen kuin englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työyhteisön, modernit työolosuhteet ja strategian, jota viemme yhdessä ylpeydellä eteenpäin.

Tehtävien pääasiallinen toimipiste on Vantaan Tikkurila, mutta tarvittaessa myös muut Laurean toimipisteet. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 1.3.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Leena Nieminen, puh, 040 832 7010, leena.nieminen@laurea.fi, puhelimitse tavoitettavissa 15.1 klo 13.30 -15.00 ja 17.1 klo 8.30 – 10.00.

Hakemukset pyydämme jättämään 25.1.2019 mennessä alla olevan linkin kautta:
https://laurea.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=562