OPINTOKOORDINATTORI
Aalto-yliopisto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja henkilöstöä noin 4000, joista lähes 400 on professoreita. Pääkampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme.
 

Haemme nyt Perustieteiden korkeakoulun oppimispalveluihin

OPINTOKOORDINATTORIA

Oletko kiinnostunut opintopalvelujen tehtävistä kansainvälisessä yliopistomaailmassa? Nautitko monipuolisesta työstä, jossa päivääsi voi kuulua niin opintohallinnon rutiineja tietojärjestelmiemme parissa, kuin opiskelijoiden neuvontaa ja kehittämistyötä opetushenkilöstön kanssa?

Haemme tiimiimme uutta kollegaa vakituiseen työsuhteeseen. Työpiste sijaitsee Otaniemen vauhdilla kehittyvällä kampuksella erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Työn on tarkoitus alkaa 11.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

 

Roolisi

Tässä roolissa pääset tukemaan Perustieteiden korkeakoulun opettajia ja oppimispalveluita erityisesti tietojärjestelmien käytössä. Lisäksi pääset tukemaan ohjelmia, opettajia ja oppimispalveluita datan hyödyntämiseen perustuvassa toiminnan kehittämisessä. Tärkeä osa tehtävääsi on myös esimiehenä toimiminen. Tässä vielä tarkemmin työnkuvastasi:

  • Vastaat Perustieteiden korkeakoulun osalta yliopiston erilaisten tietojärjestelmien tuesta opettajille ja oppimispalveluiden tiimille. Olet mukana uusien tietojärjestelmien käyttöönotossa korkeakoulussa.

  • Koordinoit koulun yleisopiskelijapalveluita, mutta osallistut tiimin mukana myös palveluiden tuottamiseen. Lisäksi toimit noin kuuden hengen opiskelijapalvelutiimin esimiehenä.

  • Koordinoit opetuksen toteutuksen suunnittelua ja lukujärjestystyötä ja pääset kehittämään näihin liittyviä prosesseja tulevissa uusissa järjestelmissä. Toimit myös korkeakoulun kurssipalauteyhdyshenkilönä.

  • Koordinoit ja pääset kehittämään korkeakoulun osalta opetuksen ja ohjelmien tueksi tarkoitettuja raportteja ja dataa.

  • Muut opetuksen tukemiseen liittyvät tehtävät.

 

Osaamisesi

Tässä tehtävässä tarvitset hyviä valmiuksia toimia monikulttuurisessa ympäristössä kansainvälisten opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa. Kielitaidon osalta tarvitset erittäin hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä riittävää ruotsin kielen taitoa. Koulutustaustan osalta edellytyksenä on ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävässä on eduksi, jos sinulla on jo aiempaa yliopisto- ja korkeakouluhallinnon tuntemusta.

Toivomme lisäksi, että sinulla on erinomaiset tietotekniset taidot sekä ymmärrystä ja osaamista isojen datojen käsittelystä. Tietojärjestelmien kanssa toimiminen on keskeinen tehtävä, joten erilaisten järjestelmien ja datan käsittelyn osaaminen ja kokemus katsotaan eduksi. On tärkeätä, että viihdyt järjestelmien parissa, ja että olet kiinnostunut siitä, miten voisimme hyödyntää niitä yhä paremmin.

Tässä roolissa teet jatkuvaa yhteistyötä lähitiimisi, Aallon opiskelijapalveluiden sekä laitoksen akateemisen henkilöstön kanssa. Lisäksi toimit esimiesroolissa. Tämän vuoksi on tärkeää, että sinulla on myös vahvat vuorovaikutustaidot, jotka auttavat sinua työskentelemään monenlaisten ihmisten kanssa sekä ratkaisemaan erilaisia haasteita joustavasti ja hyvässä yhteistyössä. Esimiestyöstä emme edellytä aiempaa kokemusta – tärkeintä on aito kiinnostus toimia ja kehittyä esimiehenä.

Työpäivät ovat vaihtelevia ja tehtävät monipuolisia, mikä edellyttää myös hyviä organisointitaitoja sekä kykyä aktiiviseen oman työn suunnitteluun ja johtamiseen. Arvostamme myös kykyä toimia ratkaisukeskeisesti muuttuvissa tilanteissa.

 

Tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään innostavassa opiskelijoiden, opettajien ja muiden ammattilaisten yhteisössä, jossa edistämme yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen ja koulutuksen saralla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana tekemässä ja kehittämässä opintohallinnon palveluita, prosesseja ja tietojärjestelmiä ammattitaitoisessa porukassa.

Tarjoamme myös joustavat työajat, kattavan henkilöstökoulutuksen tarjonnan sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön myös korona-ajan jälkeen. Palkkaus meillä määräytyy yliopistojen yhteisen palkkausjärjestelmän mukaisesti. Teemme tärkeää työtä opiskelijoidemme onnistuneen opintopolun eteen - tervetuloa mukaan!

 

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään tiistaina 21.9.2021. Liitäthän hakemukseen yhtenä tiedostona hakemuskirjeen sekä CV:n. Jos olet jo töissä Aallossa, haethan paikkaa Workdayn työntekijäprofiilisi kautta Workday -> Find jobs.

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiisi. Voit ottaa yhteyttä opintopäällikkö Mari Knuuttilaan, p. 050 537 3358 ja sposti etunimi.sukunimi@aalto.fi. Parhaiten Marin tavoittaa pe 10.9. ja ke 15.9. klo 9-13.

Lue lisää Aallosta työpaikkana: https://www.aalto.fi/fi/toihin-aaltoon

aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot