(Poistunut julkaisusta)

Opintokoordinaattori
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja noin henkilöstöä noin 4000, joista lähes 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.


Perustieteiden korkeakoulun oppimispalvelut hakee


opintokoordinaattoria


toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Tehtävän aloitus 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan.


Opintokoordinaattorin tehtäviin kuuluu Aalto-yliopiston tekniikan alan yhteisen englanninkielisen kandidaattiohjelman opintohallinnon tehtävät yhteistyössä suunnittelijan kanssa. Tehtävässä korostuu yhteistyö kansainvälisten opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa. Pääasiallinen työkieli on englanti. Konkreettisia työtehtäviä ovat mm.


  • opiskelijavalintojen toimeenpanoon ja orientaatioon liittyvät tehtävät
  • henkilökohtaisiin opintosuunnitelmiin liittyvä neuvonta ja suunnitelmien hyväksyminen
  • yleinen opiskelijaneuvonta ja asiakaspalvelu
  • vastuu valmistumisprosessista ja tutkintotodistusten tekeminen
  • opiskelijaviestintä, kuten verkkosivujen ylläpito ja uutiskirjeiden koostaminen
  • opiskelijoiden opintojen seuranta
  • koulutusneuvoston sihteerin tehtävät

Muut korkeakoulun osoittamat tehtävät.


Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, valmiuksia toimia monikulttuurisessa ympäristössä ja kansainvälisten opiskelijoiden kanssa, erittäin hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä riittävää ruotsin kielen taitoa. Lisäksi edellytämme aktiivista, itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta sekä tiimityötaitoja, joustavuutta, tarkkuutta sekä hyvää asiakaspalveluasennetta.


Hakijalta toivotaan hyviä tietojärjestelmätaitoja sekä viestintäosaamista. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä sekä yliopisto- ja korkeakouluhallinnon toiminnan tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.


Palkka määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaisesti.


Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelija Elsa Kivi-Koskinen, p 050 537 3352, elsa.kivi-koskinen@aalto.fi.


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmämme Saiman kautta viimeistään 22.1.2019. Haastattelut voidaan aloittaa ja tehtävä täyttää jo ennen hakuajan päättymistä soveltuvan hakijan löytyessä.