(Poistunut julkaisusta)

Opintokoordinaattori
Taideyliopiston Kuvataideakatemia

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

TAIDEYLIOPISTON KUVATAIDEAKATEMIA hakee

Opintokoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen

Opintokoordinaattori työskentelee osana Kuvataideakatemian opintopalvelutiimiä ja vastaa erityisesti Kuvataideakatemian opiskelijarekisterin ylläpidosta, erilaisista opiskelijatodistuksista ja yleisestä opintoneuvonnasta. Opintokoordinaattori osallistuu opintotietojärjestelmien kehittämiseen Taideyliopistossa, kerää ja tuottaa tilastoja Kuvataideakatemian opetuksesta ja opiskelusta, vastaa opintoviestinnästä omalta osaltaan ja koordinoi tutkintotodistusprosessia. Tehtävään voi kuulua lisäksi muita opintopalveluiden tehtäviä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, yliopiston opintohallinnon tuntemusta, erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä ruotsin kielen taitoa. Eduksi katsotaan nykytaiteen tuntemus ja/tai kiinnostus kuvataiteen opetukseen ja tutkimukseen. Tehtävässä tarvitaan hyviä organisointi-, yhteistyö- ja viestintätaitoja ja itsenäistä työotetta.

Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoon 7-8. Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Tehtävä alkaa 1.10.2018 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset liitteineen (yhtenä pdf-tiedostona) toimitetaan sähköisesti 23.8.2018 klo 15.00 mennessä osoitteeseen kuva.kirjaamo@uniarts.fi.

Tiedusteluihin vastaa opintopäällikkö Pinja Metsäranta, puh. 050 339 8026, pinja.metsaranta@uniarts.fi