(Poistunut julkaisusta)

Opintokoordinaattori (kasvatustieteet)
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme 

Opintokoordinaattoria (kasvatustieteet)

Opintokoordinaattorin tehtävä sijoittuu Koulutuksen ja oppimisen palveluyksikköön, kasvatustieteiden ja kulttuurin tiedekuntaan. 

Tehtävänkuvaus

Opintokoordinaattori

  • koordinoi erityisesti varhaiskasvatuksen koulutuksen opetustarjontatyötä, opiskelijavalintaa ja opintojen ohjausta sekä osallistuu opetussuunnitelmatyöhön

  • kehittää kasvatustieteiden tutkinto-ohjelman koulutuksen ja oppimisen alueen asioita yhdessä tiedekunnan ja yliopiston muiden toimijoiden kanssa

  • valmistelee tutkinto-ohjelman suunnitteluryhmän kokousasioita ja opintohallinnollisia päätöksiä

Lisäksi tehtävään voi sisältyä muita koulutuksen ja oppimisen alueen työtehtäviä.

Edellytykset

Tehtävässä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi edellytetään hyviä organisointi- ja koordinointitaitoja, tiimityöskentelytaitoja, erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä IT-taitoja.

Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme

Työsuhde on määräaikainen 31.5.2020 saakka ja työsuhteen aloitus on mahdollisimman pian. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 8. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä aktiivisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työskentelystä meillä. 

Tehtävä sijoittuu keskustakampukselle.

Tiedustelut

Opintopäällikkö Liisa Ikkala-Toiviainen, puh. 040 190 1476. Varmimmin tavoitettavissa sähköpostitse liisa.ikkala-toiviainen@tuni.fi.

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi ja CV:si Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Hakuaika päättyy maanantaina 26.8.2019 klo 23.59.